Укр
Рус
Поділитися

Овочевий суп

30 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1

опис

Найзвичніший і зрозумілий - з картопелькою, капустою, морквою, цибулею, приправлений перцем, сметаною або майонезом - овочевий супчик.

Інгредієнти

Картопля400 г.
Цукіні1 шт.
Горошок зелений консервований100 г.
Помідор2 шт.
Пекінська капуста250 г.
Цибуля1 шт.
Вершкове масло50 г.
Петрушка1 пуч.
Кріп1 пуч.
Приправи10 г.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Морква2 шт.
01

Цибуля з морквою нарізається невеликими кубиками. Великими шматочками нарізається цукіні, картопля і помідори, а капусту квадратами, розміром 1 см. Дрібно нарубати зелень.

Шаг - 1
02

На розпеченій сковороді пасерують цибулю з морквою, потім додаються помідори, спеції і тушкуються під кришкою близько 10 хв на невеликому вогні.

Шаг - 2
03

У киплячу воду кидаються цукіні, горошок і картопля, варяться близько 15 хв. Потім додаються засмажені овочі, доводиться до кипіння і готується кілька хвилин, а в кінці додається зелень.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: