Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Українська кухня

Овочевий суп

( 4.8000 4 535 35 оцінок)

3879 - переглядів
30 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Овочевий суп часто хороший тим, що продукти в ньому можуть змінюватися в залежності від сезонності, тобто присутність овочів на ринках і в магазині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочевий суп" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно під проточною водою помийте цибулю порей і на обробній дошці нашаткуйте її тонкими кільцями.

Крок - 1
02

Потім помістіть глибоку каструлю на плиту (в якій буде варитися майбутній суп), налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Покладіть в киплячу олію нарізану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, приблизно 3-4 хвилини.

Крок - 2
03

Далі помийте холодною водою молодий цукіні (щоб було менше кісточок) і на кухонній дошці наріжте довільним способом, наприклад півкільцями. Закиньте подрібнений цукіні в каструлю до цибулі і смажте, помішуючи, ще хвилини 3-5.

Крок - 3
04

Далі вимийте і висушіть молоду стручкову квасолю, наріжте досить довгими смужками і теж відправте в каструлю з овочами. Продовжуйте просмажувати, постійно мішаючи ще кілька хвилин.

Крок - 4
05

Потім закиньте в каструлю бульйонні кубики, залийте вміст водою і ще раз все добре перемішавши, залиште страву варитися на слабкому вогні.

Крок - 5
06

А самі помийте проточною водою помідори, наріжте досить великими шматками і теж відправте в каструлю до решти продуктів. Додайте також в ємність білу квасолю (попередньо змочену), добре все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, закрийте кришкою і залиште страву варитися.

Крок - 6
07

Далі приготуйте незвичайний соус до супу, який додасть якусь пікантність страві. Для цього в чашу блендера помістіть заздалегідь вимите листя базиліка, очищені від лушпиння зубчики часнику.

Крок - 7
08

Потім додайте в чашу невеликий шматок сиру чеддер, арахіс, налийте оливкову олію і на високій швидкості перебийте все до утворення однорідної маси. Потім видавіть в утворену суміш сік лимона і ще пару секунд все перемішайте.

Крок - 8
09

Далі в каструлю з киплячими овочами закиньте заздалегідь відварену рисову локшину, перемішайте все, проваріть кілька хвилин, а потім вимкніть вогонь і дайте страві деякий час настоятися.

Крок - 9
10

Потім в глибоку супницю на дно викладіть раніше підготовлений соус, залийте овочевий суп, приправте натертим сиром, прикрасьте гілочкою базиліка і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пельмені сибірські - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені сибірські 200 4 4 з 5 - детальніше -
Окрошка на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на сметані 30 6 3 з 5 - детальніше -
Домашній хліб - покроковий рецепт, фото 1 Домашній хліб 70 1 3 з 5 - детальніше -
Спагеті з куркою по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті з куркою по-китайськи 50 3 3 з 5 - детальніше -