Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Овочевий суп

30 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Найзвичніший і зрозумілий - з картопелькою, капустою, морквою, цибулею, приправлений перцем, сметаною або майонезом - овочевий супчик.

Інгредієнти

Картопля400 г.
Цукіні1 шт.
Горошок зелений консервований100 г.
Помідор2 шт.
Пекінська капуста250 г.
Цибуля1 шт.
Вершкове масло50 г.
Петрушка1 пуч.
Кріп1 пуч.
Приправи10 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Морква2 шт.
01

Цибуля з морквою нарізається невеликими кубиками. Великими шматочками нарізається цукіні, картопля і помідори, а капусту квадратами, розміром 1 см. Дрібно нарубати зелень.

Крок - 1
02

На розпеченій сковороді пасерують цибулю з морквою, потім додаються помідори, спеції і тушкуються під кришкою близько 10 хв на невеликому вогні.

Крок - 2
03

У киплячу воду кидаються цукіні, горошок і картопля, варяться близько 15 хв. Потім додаються засмажені овочі, доводиться до кипіння і готується кілька хвилин, а в кінці додається зелень.  

Крок - 3

Оцінити рецепт