Укр
Рус
Соте Другі страви Болгарська кухня

Овочеве соте

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1311 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Овочеве соте - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Немає нічого кращого, ніж смачний овочевий обід. Приготоване на вершковому маслі з часником, це просте і ароматне овочеве соте точно не залишить вас байдужими.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочеве соте" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії91 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте необхідні інгредієнти до цієї страви. Болгарський перець (можна вибрати овоч різного кольору) звільніть від хвостика і очистіть від нутрощів і насіння. Потім добре промийте перець і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками або тонкою соломкою.

Крок - 1
02

Далі виберіть, обов'язково, молодий цукіні (щоб було якомога менше насіння всередині), і ретельно вимийте його під проточною водою. Потім трохи просушіть паперовим рушником і на кухонній дошці наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю і на обробній дошці нашаткуйте її дрібними квадратами або тонкими півкільцями, складіть овоч поки на блюдце, до подальшого використання.

Крок - 3
04

А самі помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло, додайте шматок вершкового масла і гарненько розігрійте.

Крок - 4
05

Далі очистіть від лушпиння часник і за допомогою гострого ножа якомога дрібніше його наріжте (або видавіть через чеснокодавку). Надішліть подрібнений часник в киплячу олію, додайте попередньо вимитий і нарізаний дрібними кубиками зелений перець чилі і смажте, постійно мішаючи, до розм'якшення овочів і утвоення насиченого часникового аромату.

Крок - 5
06

Далі додайте в сковорідку раніше нарізаний болгарський перець і цукіні, потім засипте подрібнену ріпчасту цибулю і, періодично помішуючи, продовжуйте смажити вміст, до розм'якшення всіх овочів.

Крок - 6
07

Потім рясно посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, можна приправити прованськими травами або улюбленими спеціями до овочів, і продовжуйте томити страву на слабкому вогні, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.

Крок - 7
08

Далі викладіть готове овочеве соте на сервірувальну тарілку і подавайте до столу з соковитим і ароматним стейком.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти