Укр
Рус
Овочеве асорті Другі страви Болгарська кухня

Овочеве асорті в духовці

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

927 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Овочеве асорті в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Це рецепт овочевого асорті, приготованого в духовці. У ньому ми розповімо вам, як приготувати супер-легку і супер-корисну середземноморську страву, яку подасте до обіднього столу або вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочеве асорті в духовці" (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири0.4 гр.
  • Вуглеводи4.7 гр.
  • Калорії28 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте під проточною водою не дуже великого розміру баклажан, а потім промокніть паперовим рушником. Тепер покладіть баклажан на обробну дошку і наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки молоду моркву, а потім наріжте її дрібними кубиками. Тепер очистіть від лушпиння і на обробній дошці нашаткуйте дрібними півкільцями ріпчасту цибулю (можна використовувати червону цибулю).

Крок - 2
03

Далі добре промийте під проточною водою, обсушіть, а потім на кухонній дошці наріжте тонкими кільцями цукіні (бажано молодий, щоб було якомога менше насіння). Тут же наріжте невеликими шматками попередньо вимитий червоний помідор.

Крок - 3
04

Потім очистіть від хвостика і всіх непотрібних нутрощів болгарський перець, викладіть на обробну дошку і наріжте невеликими шматочками. Нарізаний баклажан покладіть в глибоку миску, додайте подрібнений перець.

Крок - 4
05

Потім засипте в миску нарізаний цукіні, додайте моркву і цибулю. Потім додайте в ємність нарізаний помідор, попередньо очищений від лушпиння і тонко нарізаний часник (можна видавити через чеснокодавку), посоліть вміст, приправте прованськими травами, додайте листя базиліка і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Далі в спеціальну форму для випічки залийте трохи води, покладіть раніше об'єднані овочі, красиво розподіливши по всій ємності. Надішліть форму для випічки в попередньо розігріту духовку до 180 градусів, приблизно на 15 хвилин.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу залийте вміст форми томатним соусом або кетчупом, а потім знову відправте в розігріту духовку на 10 хвилин. Далі знову витягніть форму зі стравою, добре перемішайте все і знову відправте в духовку приблизно на 15 хвилин.

Крок - 7
08

Овочеве асорті, приготоване в духовці, викладіть на тарілку, і подавайте гарячим до обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Равіолі з рікоттою і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з рікоттою і зеленню 80 6 4 з 5 - детальніше -
Паста карбонара простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Паста карбонара простий рецепт 50 4 3 з 5 - детальніше -
Манти в пароварці - покроковий рецепт, фото 1 Манти в пароварці 95 5 3 з 5 - детальніше -