Укр
Рус
Овочеве асорті Другі страви Болгарська кухня

Овочеве асорті тушковане

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1123 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Овочеве асорті тушковане - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Основна перевага овочевого асорті в тому, що його можна створити досить швидко і головне з будь-яких овочів, що можуть виявитися в холодильнику: це можуть бути томати, болгарський перець, картопля, баклажани, кабачки і т.д. Тушковане асорті овочеве за цим рецептом обов’язково порадує вашу сім’ю за обіднім столом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочеве асорті тушковане" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи15.7 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть неглибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Покладіть в киплячу олію попередньо очищений від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю.

Крок - 1
02

Тепер додайте в сковорідку попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і заздалегідь вимиту і дрібно нарізану селеру.

Крок - 2
03

Далі засипте в сковорідку сушений кмин і розмарин, додайте суху паприку і коріандр. Потім залийте в сковорідку яблучний оцет і смажте вміст, постійно мішаючи, до розм’якшення овочів, близько 12 хвилин.

Крок - 3
04

Далі додайте в сковорідку томатну пасту, залийте воду і томіть вміст, помішуючи, приблизно 10 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер додайте в сковорідку досить крупно нашатковану капусту (можна використовувати будь-який сорт овочу), перемішайте і протоміть ще близько 5 хвилин.

Крок - 5
06

Далі помістіть на плиту сковорідку гриль і добре розігрійте. Далі очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками моркву. Надішліть нарізаний овоч в розпечену сковорідку.

Крок - 6
07

Тепер очистіть і ретельно помийте корінь пастернаку, наріжте дрібними квадратами і теж додайте в гарячу сковорідку. Додайте зовсім небагато рослинного масла.

Крок - 7
08

Далі очистіть від лушпиння червону або ріпчасту цибулю, на кухонній дошці наріжте її тонкими кільцями, а потім так само відправте в сковорідку до інших овочів. Обсмажуйте вміст сковороди, постійно мішаючи, до розм’якшення овочів і появи коричневої кірки на них. Накрийте сковорідку кришкою і томіть вміст ще близько 5 хвилин.

Крок - 8
09

Перекладіть обсмажені овочі з гриль в сковорідку з раніше утвориеною масою. Засипте так само в неї перлову крупу, додайте асорті з квасолі і подрібнені стебла петрушки. Ретельно перемішайте все, і томіть страву на слабкому вогні, приблизно 15 хвилин.

Крок - 9
10

Готове тушковане овочеве асорті викладіть на гарне блюдо, прикрасьте попередньо нашаткованою зеленню петрушки, насінням та подавайте гарячою до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
М’ясо тушковане з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо тушковане з чорносливом 70 3 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з креветками 35 5 2 з 5 - детальніше -