Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Українська кухня

Овочевий суп з індичкою

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

743 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Овочевий суп з індичкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Европейская кухня, Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Овочевий суп з індичкою - дієтична страва, яка порадує шанувальників здорового харчування. Цей простий рецепт доводить, що корисна їжа може бути смачною і ситною. Насичений, але не жирний бульйон, м'ясо індички і овочі - ідеальне поєднання продуктів для сімейного обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочевий суп з індичкою" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири2.5 гр.
  • Вуглеводи10.7 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю звільніть від лушпиння і подрібніть невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Моркву вимийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими кружальцями.

Крок - 2
03

Стебло селери вимийте, просушіть і наріжте маленькими шматочками.

Крок - 3
04

Поставте на плиту каструлю, влийте рослинне масло (у нас оливкове, але можете взяти соняшникове) і включіть середній вогонь. Масло краще використовувати рафіноване, так як воно менше горить при смаженні. М'ясо індички промийте водою, просушіть паперовими рушниками і пропустіть через м'ясорубку (або купіть готовий фарш). Надішліть подрібнену індичку в каструлю з маслом і обсмажуйте протягом 3-5 хвилин.

Крок - 4
05

Підсмажену індичку перекладіть в тарілку, а на її місце відправте подрібнені цибулю, моркву і стебло селери. Постійно помішуючи, смажте овочі теж протягом 3-5 хвилин, щоб вони стали м'якшими.

Крок - 5
06

Потім поверніть в каструлю індичку і влийте бульйон (у нас курячий, але можна взяти овочевий). Перлову крупу переберіть і промийте водою. Всипте промиту перловку в каструлю і перемішайте. Посоліть і поперчіть страву.

Крок - 6
07

Зменшіть вогонь і варіть суп, поки перловка не стане м'якою. На це піде 25-30 хвилин. Бебі-шпинат вимийте, обтрусіть від води і додайте в каструлю в кінці приготування або покладіть прямо в тарілки перед подачею, якщо хочете, щоб він зберіг гарний зелений колір.

Крок - 7
08

Подавайте дієтичний овочевий суп з індичкою порційно, розлив по тарілках. До супу подайте хлібці, які зроблять сімейний обід ще корисніше. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печінковий торт з морквою - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт з морквою 65 6 4 з 5 - детальніше -
Биточки з індички - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з індички 50 4 3 з 5 - детальніше -
Нуга без меду - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без меду 50 4 2 з 5 - детальніше -