Укр
Рус
Легкі салати Салати Швейцарська кухня

Овочевий салат з квасолею і кукурудзою

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

715 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Овочевий салат з квасолею і кукурудзою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Як приготувати корисний овочевий салат з квасолею і кукурудзою. Легкий і смачний рецепт салату з солодкою кукурудзою, цибулею, помідорами, листям коріандру / петрушки дуже смачно і ситно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочевий салат з квасолею і кукурудзою" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири0.2 гр.
  • Вуглеводи20.5 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку засипте сиру квасолю в глибоку миску. Залийте квасолю холодною водою і залиште на всю ніч. Пропустіть цей крок, якщо використовуєте консервовану квасолю.

Крок - 1
02

Потім злийте змочену квасолю з допомогою дрібного сита і перенесіть її в каструлю. Додайте в каструлю досить окропу, щоб покрити квасолю і відправте на плиту.

Крок - 2
03

Накрийте каструлю кришкою (залиште частину відкритою для випаровування пара), варіть квасолю на повільному вогні близько години або поки вона не буде повністю готова. Перекладіть відварену квасолю в миску, використовуючи шумовку, щоб усунути зайву рідину. Додайте в квасолю сіль і дайте їй охолонути протягом 15 хвилин.

Крок - 3
04

Далі відкрийте банку консервованої кукурудзи і за допомогою дрібного сита відцідіть її. Далі відправте консервовану кукурудзу в миску з квасолею.

Крок - 4
05

Потім ретельно помийте проточною водою свіжу петрушку і кінзу. Далі викладіть зелень на обробну дошку і дрібно її наріжте. Подрібнену зелень відправте в миску до квасолі і кукурузки.

Крок - 5
06

Далі ретельно вимийте і висушіть помідори. Наріжте помідори дрібними кубиками, і відправте овоч в миску до решти продуктів.

Крок - 6
07

Потім очистіть від лушпиння цибулю, викладіть на обробну дошку і подрібніть овоч дрібними квадратами. Подрібнену цибулю відправте так само в миску до квасолі.

Крок - 7
08

Полийте вміст миски свіжовичавленим соком лайма чи лимона, посипте сіллю і порошком чорного меленого перцю. Налийте в миску трохи бальзамічного оцту і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів. Овочевий салат з квасолею і кукурудзою готовий до подачі на стіл. Такий салат можна подавати навіть до святкового столу. Адже він дуже ситний, соковитий і смачний.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Равіолі з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з м’ясом 180 7 3 з 5 - детальніше -
Простий салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Простий салат цезар 40 5 3 з 5 - детальніше -
Фунчоза з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Фунчоза з яловичиною 55 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний чізкейк - покроковий рецепт, фото 1 Класичний чізкейк 60 4 3 з 5 - детальніше -