Як приготувати корисний овочевий салат з квасолею і кукурудзою. Легкий і смачний рецепт салату з солодкою кукурудзою, цибулею, помідорами, листям коріандру / петрушки дуже смачно і ситно.
Для початку засипте сиру квасолю в глибоку миску. Залийте квасолю холодною водою і залиште на всю ніч. Пропустіть цей крок, якщо використовуєте консервовану квасолю.
Потім злийте змочену квасолю з допомогою дрібного сита і перенесіть її в каструлю. Додайте в каструлю досить окропу, щоб покрити квасолю і відправте на плиту.
Накрийте каструлю кришкою (залиште частину відкритою для випаровування пара), варіть квасолю на повільному вогні близько години або поки вона не буде повністю готова. Перекладіть відварену квасолю в миску, використовуючи шумовку, щоб усунути зайву рідину. Додайте в квасолю сіль і дайте їй охолонути протягом 15 хвилин.
Далі відкрийте банку консервованої кукурудзи і за допомогою дрібного сита відцідіть її. Далі відправте консервовану кукурудзу в миску з квасолею.
Потім ретельно помийте проточною водою свіжу петрушку і кінзу. Далі викладіть зелень на обробну дошку і дрібно її наріжте. Подрібнену зелень відправте в миску до квасолі і кукурузки.
Далі ретельно вимийте і висушіть помідори. Наріжте помідори дрібними кубиками, і відправте овоч в миску до решти продуктів.
Потім очистіть від лушпиння цибулю, викладіть на обробну дошку і подрібніть овоч дрібними квадратами. Подрібнену цибулю відправте так само в миску до квасолі.
Полийте вміст миски свіжовичавленим соком лайма чи лимона, посипте сіллю і порошком чорного меленого перцю. Налийте в миску трохи бальзамічного оцту і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів. Овочевий салат з квасолею і кукурудзою готовий до подачі на стіл. Такий салат можна подавати навіть до святкового столу. Адже він дуже ситний, соковитий і смачний.
Випадкові рецепти