Укр
Рус
Омлет Другі страви Югославська кухня

Овочевий омлет з грибами

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

736 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Овочевий омлет з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Югославська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Омлет з гливами і помідорами - це швидка і смачна пропозиція на сніданок, вечерю або навіть легкий обід. Просто, смачно, поживно і готово за 10 хвилин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочевий омлет з грибами" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії125 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вимийте гриби. Промийте і висушіть помідори. Поріжте гливи на довгі смужки, помідори на дрібні шматочки (скибочки, кубики), потім посипте сіллю і чорним, меленим перцем.

Крок - 1
02

Далі розігрійте невелику кількість рослинної олії на сковороді. Помістіть гливи в гарячу сковорідку і обсмажте, час від часу розмішуючи їх, поки вони не стануть м'якими і злегка коричневими (2-3 хвилини).

Крок - 2
03

Потім додайте в сковороду помідори, збільште нагрівання, перемішайте вміст і обсмажте до м'якості, протоміть, поки частина соку випарується (3-4 хвилини). Вимкніть нагрів, посипте вміст сковороди петрушкою, перемішайте і перемістіть начинку зі сковороди на тарілку.

Крок - 3
04

Сковороду добре протріть паперовим рушником і знову розігрійте в ній невелику кількість вершкового масла.

Крок - 4
05

Розбийте курячі яйця в блюдо, додайте сіль і чорний мелений перець, перемішайте, збиваючи активно виделкою.

Крок - 5
06

Вилийте яєчну масу в гарячу сковороду і розподіліть по всьому дну. Важливо, щоб сковорода була гарячою, тоді вилита в неї яєчна маса відстане знизу, і омлет буде легше ковзати по тарілці в цілості.

Крок - 6
07

Підніміть краї омлету за допомогою лопатки і, нахиляючи сковороду, вилийте рідку масу зверху до країв, вирівнюючи омлет так, щоб він обсмажувався рівномірно. Викладіть готовий омлет на тарілку.

Крок - 7
08

Накрийте омлет раніше підготовленою начинкою і загорніть другу його половину, потім складіть навпіл і трохи нагрійте. Прикрасьте овочевий омлет з грибами нашаткованою петрушкою.

Крок - 8
09

А тепер підготуйте швидкий салат для подачі, який можна приготувати в самому початку, щоб він чекав омлету, або навпаки. У миску помістіть вимиті листя шпинату, додайте очищений від шкірки огірок, полийте оливковою олією, посипте сіллю, чорним меленим перцем і ретельно перемішайте. Додайте салат до омлету і подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Біляші з м’ясом "Чудові" - покроковий рецепт, фото 1 Біляші з м’ясом "Чудові" 60 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Роли з авокадо 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з ковбасою 45 5 3 з 5 - детальніше -
Мариновані гливи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані гливи по-корейськи 45 3 3 з 5 - детальніше -
Сирні палички в паніровці - покроковий рецепт, фото 1 Сирні палички в паніровці 50 3 2 з 5 - детальніше -