Укр
Рус
Нагетси Закуски Европейская кухня

Овочеві нагетси

( 4.8462 4 513 13 оцінок)
1152 - переглядів
45 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Овочеві нагетси - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Овочеві нагетси незвичайна ідея, але дуже гідна. Навіть діткам полюбляться хрусткі кульки з корисних овочів - від моркви до цвітної капусти. Золотисту скоринку в цій закусці найлегше отримати за допомогою панірувальних сухарів.

Інгредієнти

  • Морква 3 шт.
  • Кольорова капуста 1/2 шт.
  • Брокколі 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Яйце 1 шт.
  • Цибулевий порошок 1/2 ч.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Перлова крупа 1/2 ч.л
  • Панірувальні сухарі 1 1/2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від шкірки, ретельно вимийте і на обробній дошці наріжте великими шматками молоду моркву. Надішліть нарізану моркву в чашу блендера або кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Далі помийте холодною водою і просушіть кольорову капусту. Звільніть її від листя, а потім розділіть на невеликі шматочки і теж помістіть в чашу блендера.

Крок - 2
03

Капусту брокколі теж ретельно помийте проточною водою, просушіть паперовим рушником, поріжте на маленькі стебла і відправте в чашу до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння, а потім на кухонній дошці наріжте дрібними квадратами молодий часник. Можна так само видавити зубчики через чеснокодавку, це на ваш вибір. Закиньте подрібнений часник в чашу до всіх овочів.

Крок - 4
05

Далі розбийте в чашу блендера куряче яйце, засипте цибульний порошок, рясно посоліть і приперчив чорним меленим перцем. Потім накрийте чашу кришкою і на максимальній швидкості збийте її вміст до утворення однорідної густої маси.

Крок - 5
06

Далі відкрийте кришку блендера і засипте в чашу панірувальні сухарі або хлібні крихти. Знову все ретельно перемішайте вже на середній швидкості до більш густої суміші.

Крок - 6
07

Тепер трохи змоченими водою або рослинним маслом руками сформуйте з раніше підготовленої овочевої суміші невеликого розміру приплюснуті кульки. Викачайте кожну кульку в панірувальних сухарях і покладіть на нетривалий час на обробну дошку.

Крок - 7
08

Потім помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї трохи рослинного масла і добре розігрійте. Покладіть підготовлені кульки в паніровці в розпечену сковорідку і обсмажуйте, перевертаючи, до утворення хрусткої скоринки коричневого відтінку.

Крок - 8
09

Далі викладіть готові овочеві нагетси на велике блюдо і подавайте гарячими до столу з томатним (або іншим улюбленим вами) соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Щука фаршированная по-еврейски - покроковий рецепт, фото 1 Щука фаршированная по-еврейски 65 3 3 з 5 - детальніше -
Биточки из печени - покроковий рецепт, фото 1 Биточки из печени 55 4 3 з 5 - детальніше -
Бозбаш из баранины - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш из баранины 110 5 4 з 5 - детальніше -
Панкейки рецепт с содой - покроковий рецепт, фото 1 Панкейки рецепт с содой 55 4 3 з 5 - детальніше -