Овочеві канапе на шпажках - чудова і незвичайна закуска, ароматний і з тим же звичайний смак добре доповнять меню святкового столу.
Увімкніть духовку на 200 градусів. Помідори черрі обмийте і просушіть паперовим рушником. Розріжте їх навпіл і викладіть на деко.
Трохи посоліть і приправте чорним меленим перцем. Полийте оливковою олією. Все перемішайте і поставте в розігріту духовку на 10-15 хвилин.
В окрему ємність викладіть сир фета, розімніть вилкою і по черзі додайте до нього всі інші інгредієнти, щоб вийшла смачна і пікантна начинка: подрібнені чорні оливки, нарізаний перець халапеньо, дрібно нарізану цибулю і каперси, приправте чорним меленим перцем.
Все ретельно перемішайте, щоб з'єднати в одну масу. Поки відставте в сторону.
А зараз давайте займемося огірком. Вимийте і висушіть. Відріжте хвостик і носик, так, щоб края були стійкими. Розріжте огірок на три частини (на три циліндри).
Потім поставте циліндри і виріжте серединку, за допомогою ножа для видалення серцевини з овочів і фруктів. Якщо у вас такого немає, виріжте її акуратно маленьким тонким ножем.
Поверніться до начинки. Перекладіть її в кондитерський мішок з тонкою насадкою і наповніть порожнечі в огірках. Потім акуратно розріжте циліндри гострим ножем на дві поздовжні частини. Викладіть на обробну дошку, як би вийшовши човники.
Далі човники необхідно розрізати ще на три шматочки. Викладіть отримані канапе на тарілку. Покладіть зверху на начинку листик базиліка і шматочок запеченого помідора черрі. Закріпіть все зубочисткою.
Овочеві канапе на шпажках готові. Можна подавати до святкового або повсякденного столу. Приємного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти