Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Овочеві канапе на шпажках

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

1710 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Овочеві канапе на шпажках - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Овочеві канапе на шпажках - чудова і незвичайна закуска, ароматний і з тим же звичайний смак добре доповнять меню святкового столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочеві канапе на шпажках" (на 100 грам)

  • Білки1.5 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії76 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть духовку на 200 градусів. Помідори черрі обмийте і просушіть паперовим рушником. Розріжте їх навпіл і викладіть на деко.

Крок - 1
02

Трохи посоліть і приправте чорним меленим перцем. Полийте оливковою олією. Все перемішайте і поставте в розігріту духовку на 10-15 хвилин.

Крок - 2
03

В окрему ємність викладіть сир фета, розімніть вилкою і по черзі додайте до нього всі інші інгредієнти, щоб вийшла смачна і пікантна начинка: подрібнені чорні оливки, нарізаний перець халапеньо, дрібно нарізану цибулю і каперси, приправте чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Все ретельно перемішайте, щоб з'єднати в одну масу. Поки відставте в сторону.

Крок - 4
05

А зараз давайте займемося огірком. Вимийте і висушіть. Відріжте хвостик і носик, так, щоб края були стійкими. Розріжте огірок на три частини (на три циліндри).

Крок - 5
06

Потім поставте циліндри і виріжте серединку, за допомогою ножа для видалення серцевини з овочів і фруктів. Якщо у вас такого немає, виріжте її акуратно маленьким тонким ножем.

Крок - 6
07

Поверніться до начинки. Перекладіть її в кондитерський мішок з тонкою насадкою і наповніть порожнечі в огірках. Потім акуратно розріжте циліндри гострим ножем на дві поздовжні частини. Викладіть на обробну дошку, як би вийшовши човники.

Крок - 7
08

Далі човники необхідно розрізати ще на три шматочки. Викладіть отримані канапе на тарілку. Покладіть зверху на начинку листик базиліка і шматочок запеченого помідора черрі. Закріпіть все зубочисткою.

Крок - 8
09

Овочеві канапе на шпажках готові. Можна подавати до святкового або повсякденного столу. Приємного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Круасани з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Круасани з шоколадом 40 5 2 з 5 - детальніше -
Зефір - покроковий рецепт, фото 1 Зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -
Солянка - покроковий рецепт, фото 1 Солянка 80 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 35 5 2 з 5 - детальніше -
Морозиво пломбір - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво пломбір 40 1 3 з 5 - детальніше -
Солянка з квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з квашеної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з фаршем і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з фаршем і грибами 70 6 3 з 5 - детальніше -