Укр
Рус
Рагу Другі страви Бельгійська кухня

Овочеве рагу вегетаріанське

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

729 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Овочеве рагу вегетаріанське - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня

Дієта: Здорове харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Овочеве вегетаріанське рагу - це страва, яка складається з запечених овочів. Їх можна подавати як гарнір, наприклад, з м'ясом. Або як самостійну страву з соусом на ваш вибір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочеве рагу вегетаріанське" (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії59 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На початку приготування овочевого вегетаріанського рагу займіться підготовкою самих овочів. Для початку вам знадобиться болгарський перець. Цей овоч є низькокалорійним, прискорює метаболізм. У ньому містяться жиросжигающие речовини. Якщо вживати перець регулярно, він позитивно впливає на зуби і ясна. По можливості виберіть овочі різного кольору. Так ваше блюдо буде виглядати яскравіше і привабливіше.

Крок - 1
02

Великий і стиглий перець ретельно помийте під проточною водою. Розріжте навпіл, видаліть плодоніжки і очистіть від насіння. Помістіть на кухонну дошку або робочу поверхню. Наріжте перець уздовж великими смужками.

Крок - 2
03

Також вам знадобиться ріпчасту цибулю. Візьміть кілька великих цибулин і очистіть їх від лушпиння. Сполосніть під краном в прохолодній воді. На тій же робочій поверхні розріжте цибулю спочатку навпіл, а потім наріжте півкільцями.

Крок - 3
04

І ще один овоч, який вам необхідно підготувати - це баклажан. Візьміть один великий або кілька поменше. Помийте під проточною водою і промокніть рушником. Покладіть на кухонну дошку і наріжте спочатку поперек на частини близько 5 сантиметрів. Далі кожен шматок баклажана розріжте навпіл, а потім наріжте пластинками, завтовшки в 1 сантиметр.

Крок - 4
05

Тепер дістаньте глибоку миску і складіть в неї нарізану перець, цибулю і баклажан. Додайте кілька ложок рослинного масла і трохи посоліть. Ретельно перемішайте всі овочі в мисці, найкраще зробити це рукою.

Крок - 5
06

Візьміть великий лист і застеліть його пергаментом. Викладіть овочі з миски і рівномірно розподіліть по всьому периметру. Надішліть готуватися в духовку протягом 20 - 30 хвилин при температурі 160 градусів. Готове овочеве рагу дістаньте з духовки і перекладіть у велику тарілку. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з індичкою 20 2 2 з 5 - детальніше -
Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -
Картопляні крокети з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сабайон шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон шоколадний 60 2 3 з 5 - детальніше -
Сирники творожні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники творожні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки з капустою 75 3 3 з 5 - детальніше -
Свиняче серце з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце з цибулею 85 4 3 з 5 - детальніше -