Ароматний кисло-солодкий соус. Швидкий індокитайський вегетаріанський рецепт овочевої підливи із смаженим рисом або локшиною. Смачний і ситний рецепт підливи для вечері.
У більшості випадків, коли готується ця страва в домашніх умовах, використовуються будь-які свіжі овочі, які є в холодильнику. Як така кисло-солодка овочева підлива є досить ароматною через різновид використовуваних соусів. Можна використовувати кілька соусів, таких як чилі, томатний кетчуп, щоб додати солодощі. Для додавання кислого смаку додається оцет. Щоб згустити соус, можна додати трохи кукурудзяної муки, змішаної з водою. Більшість інгредієнтів, необхідних для цієї страви, легко доступні у вашому холодильнику. Так що сміливо починайте готувати. Отже, для початку, розігрійте рослинне масло в сотейнику.
Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і розділіть її на невеликі шматочки. Надішліть подрібнену цибулю в сотейник. Додайте заздалегідь очищений і нарізаний тонкою соломкою імбир. Обсмажте овочі протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи.
Потім додайте в сотейник заздалегідь очищену від шкірки і нарізану тонкими півкільцями моркву, консервовану кукурудзу (дрібну), попередньо вимиту і розділену на шматки капусту брокколі. Потім додайте так само заздалегідь вимитий і нарізаний півкільцями цукіні (бажано молодий). Перемішайте всі овочі і обсмажте, помішуючи, протягом хвилини або двох.
Додайте в сотейник очищений і нарізаний невеликими шматочками солодкий перець і попередньо вимиті і нарізані гриби печериці. Ретельно перемішайте і томіть овочі кілька хвилин.
Потім додайте в сотейник соєвий соус, томатний кетчуп, сушений зелений перець чилі, порошок чорного меленого перцю разом з оцтом і сіллю. Додайте так само в сотейник цілий червоний перець чилі (можна подрібнити) і все добре перемішайте.
Додайте в сотейник воду, доведіть вміст до кипіння і залийте, швидко помішуючи, розчинений у воді кукурудзяний крохмаль. Додавання кукурудзяного крохмалю відразу ж загусне. Готуйте вміст ще 2 хвилини, і подавайте готову овочеву підливу зі смаженим рисом або локшиною.
Випадкові рецепти