Освіжаючий напій по мексиканськи - рецепт смачного лимонаду з ананасами. Напій легкий, безалкогольний. Він відмінно освіжає в спеку, а його радісний сонячний колір піднімає настрій. Це один з кращих рецептів лимонаду для спекотних літніх днів.
Цукор (у нас тростинний, але ви можете взяти звичайний білий) пересипте в сотейник, додайте воду і розмішайте. Поставте сотейник на плиту і, помішуючи, варіть вміст до повного розчинення цукру. Коли цукрові крупинки повністю розійдуться, вимкніть вогонь і остудіть сироп.
Свіжий ананас вимийте і висушіть. Відріжте у плода хвостик і носик, а потім повністю очистіть ананас від шкірки.
Наріжте м'якоть ананаса невеликими шматочками, складіть в миску, змішайте з корицею і залийте водою. Отриману суміш подрібніть занурювальним блендером до стану однорідного пюре.
Процідіть пюре через сито, щоб відокремити ананасову м'якоть, яку можете викинути, так як вона не стане в нагоді.
Лимони вимийте, просушіть, розріжте навпіл і вичавіть сік. Додайте лимонний сік в рідину, що залишилася після проціджування пюре з ананаса.
Влийте воду (бажано мінеральну без газу або фільтровану) і остиглий цукровий сироп.
Перемішайте інгредієнти і перелийте в красивий графин. Подавайте освіжаючий напій по-мексиканськи в стаканах, прикрашених лимонними слайсами і свіжим листям м'яти. Якщо хочете зробити лимонад ще більш освіжаючим, попередньо охолодіть його в холодильнику і покладіть в стакани кубики льоду. Рецепт простий, швидкий, але напій виходить дуже смачним і ідеально підходить для спекотного літа. Насолоджуйтесь!
Випадкові рецепти