Укр
Рус
Пироги Випічка Узбецька кухня

Осетинський пиріг з помідором

( 4.7500 4 520 20 оцінок)

3287 - переглядів
180 хвилин порцій - 4 складність - 4 з 5
Осетинський пиріг з помідором - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня, Вірменська кухня, Абхазька кухня, Сирійська кухня, Таджицька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Спечіть осетинський пиріг самостійно з помідорами і розмарином. Цей рецепт пирога відносно простий і швидкий в приготуванні, він дуже соковитий і ароматний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Осетинський пиріг з помідором" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи31.7 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте просіяне борошно з сіллю у великій мисці. Розчиніть вологі дріжджі в холодній воді в окремій мисці, до однорідної рідкої суміші.

Крок - 1
02

Потім вилийте підготовлену дріжджову воду в миску до борошна. Потім додайте так само в миску рослинне або оливкове масло. Змішайте суміш дерев'яною ложкою, поки не зв'яжеться вся мука і не утвориться однорідне еластичне тісто. Накрийте миску з приготованим тістом кухонним рушником і залиште постояти приблизно 20 хвилин.

Крок - 2
03

Покладіть тісто на робочу поверхню, присипану борошном, і місіть руками до однорідної не надто густої маси. Потім сформуйте тісто в кулю і відправте в посипану борошном миску, накрийте ємність кухонним рушником і дайте піднятися протягом 1 години, поки вміст не подвоїться.

Крок - 3
04

Потім викладіть настояне тісто на добре змащений олією лист і розрівняйте його по всьому дну. Не тягніть тісто, щоб не порвати. Накрийте деко з тістом кришкою і дайте піднятися ще приблизно 30 хвилин.

Крок - 4
05

Тим часом ретельно вимийте під проточною водою невеликі помідори черрі. Викладіть їх на обробну дошку і переріжте кожен навпіл. Потім добре вимийте гілочки розмарину і відокремте більш дрібні листочки.

Крок - 5
06

Потім акуратно викладіть (трохи втисніть) підготовлені часточки помідорів чері в тісто, з певною відстанню один від одного. Посипте тісто зверху гілочками розмарину і залиште накритими ще приблизно на 30 хвилин. Тим часом, розігрійте духовку в режимі верхнього та нижнього нагріву до 220 градусів. Через 30 хвилин відправте лист з пирогом в розігріту духовку і випікайте приблизно 25-30 хвилин.

Крок - 6
07

Після випікання викладіть готовий осетинський пиріг з помідорами на решітку для охолодження і змастіть оливковою олією після розігріву при подачі до столу. Насолоджуйтесь!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодник простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Холодник простий рецепт 45 6 3 з 5 - детальніше -
Кекс на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Кекс на сметані 85 3 3 з 5 - детальніше -
Часниковий соус для грінок - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус для грінок 50 1 2 з 5 - детальніше -