Укр
Рус
Швидкі салати Салати Російська кухня

Оселедець під шубою

( 5.0000 5 515 15 оцінок)

1493 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Оселедець під шубою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Листковий салат з оселедця, моркви з картоплею і буряком, який має назву "Оселедець під шубою" завжди користується попитом і популярністю на святкових столах. Адже готувати страву зовсім не складно, а барвистий і яскравий обід забезпечений.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Оселедець під шубою" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії140 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуємо всі необхідні інгредієнти для майбутнього салату. Цілу рибу оселедця очистіть від шкірки і кісток. На обробній дошці наріжте тонкими пластами і помістіть в миску.

Крок - 1
02

Далі відправте глибоку каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. Покладіть в окріп буряк, моркву і картоплю і варіть до повної готовності овочів, але не забувайте, що для кожного овоча свій час для готовності. Багато ще відварюють буряк в окремій ємності, щоб не пофарбувати картоплю. Але це як ви вже вирішите. Відварені овочі очистіть від шкірки і натріть в окремі миски на самій великій тертці.

Крок - 2
03

Виберіть досить глибоке блюдо, в якому будете формувати салат і покладіть першим шаром частину раніше натертої картоплі. Далі наріжте дрібними кубиками пласти оселедця і відправте частину в блюдо другим шаром.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками. Посипте невеликою частиною цибулі шар оселедця, а потім викладіть попередньо натерту на крупній тертці моркву. Далі укладіть в блюдо частину натертого на крупній тертці буряка.

Крок - 4
05

Тепер в невеликій каструлі відваріть до крутого курячі яйця, потім охолодіть їх, очистіть від шкарлупи, відокремте жовтки від білків. Жовток і білок натріть на дрібній тертці в окремі піали. Потім викладіть на шар буряка частину натертого білка.

Крок - 5
06

Далі рясно залийте все негустим майонезом (щоб краще просяк всі інгредієнти в мисці) і викладіть шар другої частини натертої картоплі.

Крок - 6
07

Далі викладіть шматочки оселедця і посипте подрібненою ріпчастою цибулею. Потім покладіть шар натертої моркви, далі буряка і натертим на дрібній тертці білком.

Крок - 7
08

Тепер знову рясно промажте все майонезом, притрусіть раніше натертим жовтком, прикрасьте попередньо вимитою і нашаткованою зеленою цибулею і подавайте оселедець під шубою до обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пряник - покроковий рецепт, фото 1 Пряник 50 5 3 з 5 - детальніше -
Соус болоньєзе з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Соус болоньєзе з фаршем 50 2 3 з 5 - детальніше -
Варення з агрусу - покроковий рецепт, фото 1 Варення з агрусу 70 1 3 з 5 - детальніше -
Лазанья в мультиварці з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья в мультиварці з фаршем 65 4 3 з 5 - детальніше -