Укр
Рус
Омлет Другі страви Болгарська кухня

Омлет

( 4.7391 4 523 23 оцінки)

2818 - переглядів
25 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Омлет - покроковий рецепт, фото 1

опис

Ситний омлет з цукровим горошком, паростками і морквою. Він набуває дивно пряний смак з додаванням сої, кунжуту, перцю чилі та імбиру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири12.1 гр.
  • Вуглеводи5.5 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Сьогодні хочемо представити вам начебто звичайний рецепт омлету, але з додаванням продуктів, які багато хто не використовує щодня в своєму раціоні. Отже, для початку займіться підготовкою інгредієнтів для цієї страви. В першу чергу підготуйте солодкий горох. Саме солодкий, ще навіть з дуже дрібними горошинами усередині (а то і без них) зелений молодий горох ретельно помийте під проточною водою і просушіть. Потім викладіть горошок на кухонну дошку і наріжте тонкими смужками.

Крок - 1
02

Потім підготуйте моркву. Очистіть її картоплечисткою і продовжуйте чистити, поки вся морква не стане у вигляді тонких смужок. Потім наріжте заздалегідь вимиті плоди чилі тонкими кільцями.

Крок - 2
03

Тепер покладіть ці подрібнені інгредієнти в невелику миску, додайте до них так само соєві паростки. Залийте овочі в мисці соєвим і кунжутним маслом. Ретельно все перемішайте і відставте миску з вмістом в сторону до подальшого використання.

Крок - 3
04

Тим часом очистіть від шкірки імбир і звільніть від лушпиння зубчики часнику. Натріть імбир і часник на самій дрібній тертці.

Крок - 4
05

Тепер залийте в невелику ємність соус хойсін. Це дуже рідкісний продукт, тому його ви можете замінити густим соусом теріякі. Додайте в ємність з соусом раніше подрібнений часник і імбир і добре все перемішайте.

Крок - 5
06

Тепер помийте проточною водою і обсушіть пір'я зеленої цибулі. Викладіть цибулю на обробну дошку і наріжте тонкими, довгими смужками, а потім дрібно її нашаткуйте.

Крок - 6
07

Далі збийте курячі яйця з водою і дрібкою солі в невеликій мисці, до однорідної маси.

Крок - 7
08

Обсмажте підготовлену яєчну суміш в оливковому або рослинному маслі на великій сковороді, приблизно по 1 хвилині з кожної сторони. Потім покрийте омлет з одного боку, раніше приготовленою начинкою, і складіть.

Крок - 8
09

Розкладіть приготований омлет в тарілку. Приправте чорним перцем. Змастіть підготовленим соусом хойсін (теріякі), прикрасьте подрібненою зеленою цибулею і кунжутом. Подавайте негайно.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з помідорів 15 3 1 з 5 - детальніше -
Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкові палички 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -
Молочний коктейль - покроковий рецепт, фото 1 Молочний коктейль 15 2 1 з 5 - детальніше -
Рибні пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Рибні пельмені 50 4 3 з 5 - детальніше -
Дієтичний салат Цезар - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний салат Цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -