Сьогодні розповімо вам, як приготувати омлет зі скибочками хліба. Цей рецепт бутерброда зі смаженим яйцем ідеально підходить для швидкого і легкого сніданку або навіть обіду. Все, що вам потрібно для цього рецепта яєчного сніданку, - це пара хвилин, кілька інгредієнтів і одна сковорода, яка ідеально підходить для смаження.
У цьому рецепті омлету хліб ідеально присмажується, щоб зробити смачні та хрусткі тости, а потім покривається сиром моцарелла і ідеально приправленими яйцями. Цей рецепт омлету з хлібом - та їжа, яку вам захочеться готувати знову і знову. Отже, в першу чергу, на невеликій сковороді розтопіть шматочки вершкового масла на слабкому або середньому вогні.
Далі розбийте по черзі куряче яйце в невелику миску, і за допомогою кухонного вінчика або виделки перемішайте яйця до однорідної маси. Залийте яєчну суміш в розпечену сковороду з маслом - переконайтеся, що яйце рівномірно розподілилося по всьому дну ємності.
Далі візьміть скибочки хліба (в цьому рецепті краще використовувати білий хліб квадратами, або спеціальний тостовий) і акуратно укладіть їх на яйце, потім відразу ж переверніть хліб - переконавшись, що ви залишили невеликий проміжок між двома скибочками, щоб їх можна було перевернути один на інший .
Дайте яєчній маси застигнути, утворивши млинець, і готуйте кілька хвилин. Коли яйце буде готово, переверніть його за допомогою кухонної лопатки і просмажте ще близько хвилини.
Тепер натріть сир на самій великій тертці. Додайте натертий сир поверх однієї з скибочок хліба на яєчній масі, а потім добре приправте сіллю і чорним меленим перцем.
Використовуючи кухонну лопатку, обережно переверніть краї яєчної маси на хлібні скибочки. Переверніть одну зі скибочок хліба поверх іншої, щоб вийшов бутерброд.
Тепер дістаньте приготований омлет зі скибочками хліба із сковороди. Викладіть на велике блюдо, розріжте на порційні шматки, за бажанням прикрасьте свіжою нашаткованою зеленню, і негайно подавайте на стіл, насолоджуйтеся.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти