Укр
Рус
Омлет Другі страви Польська кухня

Омлет зі скибочками хліба

( 4.2500 4 54 4 оцінки)

649 - переглядів
15 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Омлет зі скибочками хліба - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні розповімо вам, як приготувати омлет зі скибочками хліба. Цей рецепт бутерброда зі смаженим яйцем ідеально підходить для швидкого і легкого сніданку або навіть обіду. Все, що вам потрібно для цього рецепта яєчного сніданку, - це пара хвилин, кілька інгредієнтів і одна сковорода, яка ідеально підходить для смаження.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет зі скибочками хліба" (на 100 грам)

  • Білки10.8 гр.
  • Жири11.7 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії209 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті омлету хліб ідеально присмажується, щоб зробити смачні та хрусткі тости, а потім покривається сиром моцарелла і ідеально приправленими яйцями. Цей рецепт омлету з хлібом - та їжа, яку вам захочеться готувати знову і знову. Отже, в першу чергу, на невеликій сковороді розтопіть шматочки вершкового масла на слабкому або середньому вогні.

Крок - 1
02

Далі розбийте по черзі куряче яйце в невелику миску, і за допомогою кухонного вінчика або виделки перемішайте яйця до однорідної маси. Залийте яєчну суміш в розпечену сковороду з маслом - переконайтеся, що яйце рівномірно розподілилося по всьому дну ємності.

Крок - 2
03

Далі візьміть скибочки хліба (в цьому рецепті краще використовувати білий хліб квадратами, або спеціальний тостовий) і акуратно укладіть їх на яйце, потім відразу ж переверніть хліб - переконавшись, що ви залишили невеликий проміжок між двома скибочками, щоб їх можна було перевернути один на інший .

Крок - 3
04

Дайте яєчній маси застигнути, утворивши млинець, і готуйте кілька хвилин. Коли яйце буде готово, переверніть його за допомогою кухонної лопатки і просмажте ще близько хвилини.

Крок - 4
05

Тепер натріть сир на самій великій тертці. Додайте натертий сир поверх однієї з скибочок хліба на яєчній масі, а потім добре приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Використовуючи кухонну лопатку, обережно переверніть краї яєчної маси на хлібні скибочки. Переверніть одну зі скибочок хліба поверх іншої, щоб вийшов бутерброд.

Крок - 6
07

Тепер дістаньте приготований омлет зі скибочками хліба із сковороди. Викладіть на велике блюдо, розріжте на порційні шматки, за бажанням прикрасьте свіжою нашаткованою зеленню, і негайно подавайте на стіл, насолоджуйтеся.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Форель у вині - покроковий рецепт, фото 1 Форель у вині 30 4 2 з 5 - детальніше -
Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Манти по-узбецьки 90 6 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з м’ясом 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ніжинський салат - покроковий рецепт, фото 1 Ніжинський салат 50 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з баранини 360 6 3 з 5 - детальніше -
Трубочки в вафельниці - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки в вафельниці 60 2 3 з 5 - детальніше -