Укр
Рус
Омлет Другі страви Американська кухня

Омлет з помідорами та болгарським перцем

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

735 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Омлет з помідорами та болгарським перцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Дієта: Здорове харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Омлет з помідорами та болгарським перцем - дуже смачна і швидка в приготуванні страва. Цей рецепт виручить, коли потрібно нагодувати сім'ю, але абсолютно немає часу на підготовку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з помідорами та болгарським перцем" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири8.2 гр.
  • Вуглеводи3.6 гр.
  • Калорії111 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю наріжте максимально дрібними шматочками і викладіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Болгарський перець ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Видаліть плодоніжки і насіння. Розріжте м'якоть навпіл і наріжте дрібними кубиками. Додайте до цибулі і перемішайте.

Крок - 2
03

Вимийте, просушіть і подрібніть петрушку. У омлет можна додати свіжий кріп, базилік або іншу зелень за смаком. Більшу половину петрушки всипте до овочів.

Крок - 3
04

Ретельно вимийте яйця під проточною водою з дезінфікуючим засобом. Вбийте в миску з овочами. Щоб уникнути попадання в страву шкаралупи, розбивайте яйця в окрему ємність, а потім додавайте в загальну миску. Поперчіть, посоліть масу і перемішайте вилкою до однорідного стану.

Крок - 4
05

Поставте сковороду на плиту на середній вогонь і налийте в неї оливкову олію. Кондитерським пензликом або нахиляючи сковороду в різні боки, розподіліть олію по всій поверхні. Якщо ви любите омлет товстіший, візьміть сковороду з високими бортиками і виливайте всю суміш одразу.

Крок - 5
06

Щоб отримати тонкий омлет, візьміть посудину для млинців. Розділіть масу на 2 частини і обсмажуйте в 2 підходи. У розігріту жаровню вилийте яєчно-овочеву суміш. Обсмажуйте 2-3 хвилини.

Крок - 6
07

Посипте натертим на крупній тертці сиром і акуратно складіть омлет вдвічі. Обсмажте ще 2 хвилини і зніміть з вогню. Викладіть страву на блюдо, посипте петрушкою і подавайте зі свіжими овочами. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -
Сосиски в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в духовці 65 7 2 з 5 - детальніше -
Морозиво пудинг з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво пудинг з сухофруктами 35 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фрикадельки з курки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки з курки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Том ям в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Том ям в мультиварці 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пудинг ванільний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг ванільний 45 3 3 з 5 - детальніше -
Чіабатта домашня - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта домашня 55 1 2 з 5 - детальніше -