Укр
Рус
Омлет Другі страви Українська кухня

Омлет з молоком

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

2596 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Омлет з молоком - покроковий рецепт, фото 1

опис

Пропонуємо цей рецепт чудового омлету з молоком, шинкою і сиром. Омлет дуже смачний, красивий і готується швидко. Ви можете поекспериментувати з начинкою, але ми пропонуємо найбільш вдале поєднання інгредієнтів. Завдяки особливому способу приготування і подачі, ви отримаєте страву, яку можна запропонувати навіть гостям. Цей омлет можна подавати як гарячим, так і холодним. Після охолодження він не втрачає свого смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з молоком" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири24.1 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії295 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розбийте курячі яйця в глибоку миску, долийте тепле молоко і приправте сіллю. Засипте в миску так само просіяне борошно і за допомогою вінчика ретельно збийте все до консистенції пишної піни.

Крок - 1
02

Далі помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і добре розігрійте. Вилийте підготовлену раніше яєчну масу в розігріту сковороду з добре розігрітим маслом.

Крок - 2
03

Накрийте сковороду з яєчною сумішшю кришкою і смажте омлет з одного боку до золотистого кольору. Акуратно за допомогою кухонної лопатки переверніть утворений яєчний млинець та смажте з іншого боку.

Крок - 3
04

Далі в невелику миску натріть на самій великій тертці твердий сир (можете використовувати будь-який на свій смак). Посипте натертий сир по всій поверхні присмаженого омлету і зменшіть вогонь до мінімуму.

Крок - 4
05

Тепер викладіть на обробну дошку скибочки шинки і гострим ножем наріжте їх на дрібні кубики.

Крок - 5
06

Помістіть дрібно нарізані кубики шинки (можна використовувати так само варену ковбасу чи сосиски) в центр омлету поверх натертого сиру, укладаючи доріжкою. Трохи шинки слід залишити для прикраси.

Крок - 6
07

Акуратно загорніть з допомогою кухонної лопатки один край омлету в центр (сховавши начинку з сиру і шинки всередині), а потім поверніть так само інший край омлету. Це додасть омлету форму рулону.

Крок - 7
08

Злегка натисніть на рулет лопаткою і посипте зверху залишеною нарізаною кубиками шинкою і натертим попередньо твердим сиром. Накрийте сковороду кришкою і смажте омлет ще близько однієї хвилини, щоб сир повністю розчинився і всередині яєчного млинця і поверх нього.

Крок - 8
09

Готовий омлет з молоком, підсмажений на сковороді, можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню петрушки або з овочами. Приємний сніданок вам забезпечений. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з огірків - покроковий рецепт, фото 1 Салат з огірків 30 3 2 з 5 - детальніше -
Вареники з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з картоплею 50 4 4 з 5 - детальніше -
Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре гарбузовий з каррі 20 5 2 з 5 - детальніше -
Галушки в супі - покроковий рецепт, фото 1 Галушки в супі 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гострий курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Гострий курячий суп 35 4 2 з 5 - детальніше -
Сирники пишні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники пишні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Італійський гамбургер - покроковий рецепт, фото 1 Італійський гамбургер 45 4 2 з 5 - детальніше -
Вівсянка - смузі - покроковий рецепт, фото 1 Вівсянка - смузі 35 1 2 з 5 - детальніше -