Укр
Рус
Омлет Другі страви Французька кухня

Омлет з молоком на сковороді

( 4.8205 4 539 39 оцінок)

3318 - переглядів
20 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати

Посуд: На сковороді

опис

У вас все частіше вранці виникає питання, що б придумати на сніданок для всієї родини? Тоді ви забули або просто не знали про таку чудову страву, як омлет. Хоча, повірити в незнання просто нереально. Хоч напевно навряд чи хто може сказати, звідки і коли прийшла до нас цю чудову страву, але багато хто вносить в рецептуру свої корективи, тому і різновидів більш, ніж достатньо. Єдине, що залишається незмінним - це, звичайно, яйця. Готується ця страва різними способами і з різними начинками, але ми вам запропонуємо відмінний варіант живильного сніданку для всіх членів сім'ї - омлет з молоком на сковороді, який із задоволенням будуть уплітати навіть дітки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з молоком на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки12.2 гр.
  • Жири15.8 гр.
  • Вуглеводи0.7 гр.
  • Калорії210 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Єдина порада - не кладіть в ваш омлет що попало, краще покладайтеся на смак досвідчених кулінарів і користуйтеся класикою цієї страви. Готується ця страва дуже швидко, що, власне і підкуповує, особливо тих, хто вранці дуже поспішає, а смачний і корисний сніданок просто необхідний, щоб зарядити на весь день організм енергією і необхідними калоріями. До речі, омлет з молоком на сковороді - страва, яка може стати невід'ємною частиною раціону не тільки для тих, хто стежить за фігурою, а й людей, що активно займаються спортом. Яким би чином не готувався омлет, головна запорука успіху - вибір свіжих і якісних яєць. Перед тим, як приступити до приготування, дістаємо яйця з холодильника, щоб підігріти до кімнатної температури. Отже, яйця розбиваємо в глибоку посудину, посипаємо сіллю і злегка збиваємо.

Крок - 1
02

Потім тоненькою цівкою вливаємо молоко і за допомогою вінчика добре збиваємо яйця з молоком в пишну однорідну масу.

Крок - 2
03

Твердий сир тремо на крупну тертку і додаємо в миску зі збитими яйцями, змішуємо.

Крок - 3
04

Тепер ставимо на плиту сковорідку, краще чавунну, хоча можна взяти і з антипригарним покриттям, головне, щоб посуд для смаження омлету був сухим.

Крок - 4
05

У сковорідку вливаємо олію і розігріваємо, адже яєчно-молочну масу краще викладати в гарячу сковороду, щоб вона не прилипала до посуду. Але далі смажимо омлет на слабкому вогні, щоб рівномірно пропікався, а не підгорав.

Крок - 5
06

Вливаємо на сковорідку приготовлену суміш яєць на молоці у вигляді млинчика, підсмажуємо і загортаємо його на край сковорідки.

Крок - 6
07

Далі знову на порожній простір сковороди наливаємо масу, трохи підсмажуємо і всередину цього млинчика загортаємо попередній і підсмажуємо до рум'яності. Готовий омлет, смажений рулетом, викладаємо на тарілку, розрізаємо навпіл і посипаємо нарізаною зеленню кропу. Подавати можна зі свіжими помідорами чи улюбленим соусом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з гливами 35 3 2 з 5 - детальніше -
Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкові палички 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з ревенем (рабарбером) - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з ревенем (рабарбером) 70 4 3 з 5 - детальніше -
Паста з кальмарами і помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Паста з кальмарами і помідорами 50 4 3 з 5 - детальніше -