Укр
Рус
Омлет Другі страви Шотландська кухня

Омлет з майонезом

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

1139 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Омлет з майонезом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шотландська кухня, Румунська кухня, Туніська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Омлет з майонезом - легкий рецепт швидкого, але поживного і смачного сніданку. Готується такий омлет за хвилини, а насичує до самого обіду. Це те, що потрібно з ранку перед роботою. Приготуйте на сніданок омлет з майонезом за нашим рецептом - і він подарує вам заряд бадьорості на весь день.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з майонезом" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири18.2 гр.
  • Вуглеводи4 гр.
  • Калорії206 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Надішліть подрібнену цибулю в миску для змішування.

Крок - 1
02

Зелений стручковий перець (капсикум) вимийте, просушіть, наріжте так само дрібно, як цибулю, і відправте в ту ж миску.

Крок - 2
03

Моркву вимийте, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. Додайте нарізану моркву до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Зелений перець чилі вимийте, просушіть, подрібніть і теж відправте в миску.

Крок - 4
05

Всипте в овочеву суміш сіль і мелений чорний перець.

Крок - 5
06

Додайте соус «Шезван» (можна замінити будь-яким гострим соусом на ваш смак, наприклад, томатним соусом чилі, аджикою або гострим кетчупом). Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

Вбийте яйця і злегка збийте суміш виделкою, щоб яйця розійшлися і маса знову стала однорідною.

Крок - 7
08

Розігрійте на сковорідці олію. Коли вона добре прогріється, влийте туди суміш. Накрийте сковорідку кришкою і смажте омлет на повільному вогні 3-5 хвилин.

Крок - 8
09

Потім переверніть і обсмажте з іншого боку. Кришкою не закривайте. Половину верхньої сторони омлету щедро змастіть майонезом.

Крок - 9
10

Накрийте другою половиною (як чебурек). Готовий омлет з майонезом зніміть зі сковороди і подавайте на стіл гарячим. Перед подачею розріжте омлет на 2 частини, щоб була видна майонезна начинка. Це красиво, просто, ситно і смачно. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тісто для Лазаньї - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для Лазаньї 40 1 3 з 5 - детальніше -
Сосиски в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в тісті 60 6 3 з 5 - детальніше -
Королівська ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Королівська ватрушка 120 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясо тушковане з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо тушковане з чорносливом 70 3 3 з 5 - детальніше -
Сирні кульки, як в дитинстві - покроковий рецепт, фото 1 Сирні кульки, як в дитинстві 55 3 3 з 5 - детальніше -
Гороховий суп з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з беконом 80 4 3 з 5 - детальніше -