Омлет з майонезом - легкий рецепт швидкого, але поживного і смачного сніданку. Готується такий омлет за хвилини, а насичує до самого обіду. Це те, що потрібно з ранку перед роботою. Приготуйте на сніданок омлет з майонезом за нашим рецептом - і він подарує вам заряд бадьорості на весь день.
Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Надішліть подрібнену цибулю в миску для змішування.
Зелений стручковий перець (капсикум) вимийте, просушіть, наріжте так само дрібно, як цибулю, і відправте в ту ж миску.
Моркву вимийте, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. Додайте нарізану моркву до решти інгредієнтів.
Зелений перець чилі вимийте, просушіть, подрібніть і теж відправте в миску.
Всипте в овочеву суміш сіль і мелений чорний перець.
Додайте соус «Шезван» (можна замінити будь-яким гострим соусом на ваш смак, наприклад, томатним соусом чилі, аджикою або гострим кетчупом). Перемішайте інгредієнти до однорідності.
Вбийте яйця і злегка збийте суміш виделкою, щоб яйця розійшлися і маса знову стала однорідною.
Розігрійте на сковорідці олію. Коли вона добре прогріється, влийте туди суміш. Накрийте сковорідку кришкою і смажте омлет на повільному вогні 3-5 хвилин.
Потім переверніть і обсмажте з іншого боку. Кришкою не закривайте. Половину верхньої сторони омлету щедро змастіть майонезом.
Накрийте другою половиною (як чебурек). Готовий омлет з майонезом зніміть зі сковороди і подавайте на стіл гарячим. Перед подачею розріжте омлет на 2 частини, щоб була видна майонезна начинка. Це красиво, просто, ситно і смачно. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти