Укр
Рус
Омлет Другі страви Англійська кухня

Омлет з макаронами

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

944 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Омлет з макаронами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо у вас була паста на сніданок, і у вас є деякі залишки, ось ідея використати їх, відмінний омлет з макаронами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з макаронами " (на 100 грам)

  • Білки13.6 гр.
  • Жири18.9 гр.
  • Вуглеводи38.7 гр.
  • Калорії392 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування з нарізки сиру на кубики (використовувати краще копчений сир, але ви можете замінити будь-яким, який вам подобається, наприклад, емменталь або моцарелу) - кубики не повинні бути занадто маленькими.

Крок - 1
02

Тепер змішайте всі інгредієнти для майбутньої страви, тому візьміть миску, розбийте в неї курячі яйця, збийте їх виделкою, а потім додайте інші інгредієнти: тертий сир, попередньо вимиту і дрібно нашатковану петрушку.

Крок - 2
03

Далі додайте в миску нарізаний кубиками бекон - копчений або звичайний, за смаком засипте сіль, чорний мелений перець і, нарешті, нарізаний кубиками сир. Ну, яєчна суміш готова, так що переходьте до макаронів.

Крок - 3
04

Візьміть 26 см сковорідку і нагрівайте в ній трохи рослинного або оливкового масла; розігрів, додайте відварені макарони, розподіліть їх рівним шаром, щоб повністю покрити дно і обсмажуйте 3-4 хвилини, не помішуючи, до хрусткого стану. У цьому випадку використовуйте макарони (спагеті) з добавками: з часником, олією або перцем чилі, але ви можете використовувати будь-яку пасту з соусом.

Крок - 4
05

Тепер залийте в сковорідку, раніше підготовлену яєчну суміш на спагетті, рівномірно розподіливши її, після чого накрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і томіть не менше 10 хвилин.

Крок - 5
06

Прийшов час перевернути омлет, так як ви бачите, що він майже приготований, а сир майже розтанув, тому надягніть кухонну рукавичку, щоб захистити свої руки, і використовуйте плоску кришку, щоб перевернути його.

Крок - 6
07

Тепер зніміть зі сковороди кришку і готуйте омлет ще на слабкому вогні близько 5 хвилин. Коли ви перевертаєте омлет, не забудьте щільно притиснути кришку до сковороди, щоб запобігти витіканню масла; щоб переконатися, що омлет приготований, струсіть сковороду назад і вперед, щоб переконатися, що він рухається вільно.

Крок - 7
08

Тепер дістаньте омлет з макаронами зі сковороди і він буде готовий до вживання. Ця страва не тільки відмінний спосіб використовувати залишені макарони, а й прекрасна ідея для пікніка.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат Гранатовий браслет - покроковий рецепт, фото 1 Салат Гранатовий браслет 50 4 4 з 5 - детальніше -
Торт П’яна вишня - покроковий рецепт, фото 1 Торт П’яна вишня 60 7 3 з 5 - детальніше -
Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Манти по-узбецьки 90 6 3 з 5 - детальніше -
Сосиски в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в тісті 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Біляші з м’ясом "Чудові" - покроковий рецепт, фото 1 Біляші з м’ясом "Чудові" 60 5 3 з 5 - детальніше -
Помідори в маринаді - покроковий рецепт, фото 1 Помідори в маринаді 60 1 3 з 5 - детальніше -
Бульон з лапшою - покроковий рецепт, фото 1 Бульон з лапшою 40 6 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з креветок - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з креветок 60 4 2 з 5 - детальніше -