Укр
Рус
Омлет Другі страви Французька кухня

Омлет з кабачків

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

1605 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Омлет з кабачків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Омлет з кабачків - легка, але поживна страва, яка добре насичує і при цьому підходить для кето-дієти. У рецепті немає нічого, крім кабачків, яєць і спецій, але омлет виходить соковитим і апетитним. Це один з кращих варіантів ситного і корисного сніданку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з кабачків" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачок (у нас цукіні) вимийте, просушіть і натріть на крупній тертці.

Крок - 1
02

Тертий кабачок перекладіть в сито або друшляк, посоліть і перемішайте. Незабаром виділиться сік. Постарайтеся віджати з кабачка якомога більше вологи. Для цього тисніть на овоч рукою або лопаткою. Після цього залиште кабачок стікати і займіться іншими інгредієнтами омлету.

Крок - 2
03

Курячі яйця вимийте, просушіть і розбийте в миску. Злегка збийте їх вінчиком, щоб суміш стала однорідною. Всипте туди сіль і перець за смаком і знову перемішайте вінчиком.

Крок - 3
04

Додайте в яєчну масу віджатий кабачок і перемішайте до однорідності. Якщо кабачок старий і жорсткий, бажано перед додаванням в яйця протушкувати його до м'якості на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії і остудити. З молодим кабачком нічого додатково робити не потрібно (хіба що за бажанням).

Крок - 4
05

У сковороді на слабкому вогні розігрійте трохи рослинного масла (у нас оливкове) і викладіть туди порцію яєчно-кабачкової суміші. Найзручніше це робити ополоником.

Крок - 5
06

Рівномірно розподіліть кабачок по всьому об'єму коржа і смажте омлет до рум'яності з обох сторін.

Крок - 6
07

Готовий омлет з кабачків викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру, а потім перекладіть на блюдо.

Крок - 7
08

Таким же чином посмажте інші омлети. За бажанням можна покласти зверху на вже підсмажену сторону скибочку тостового сиру і хліба, щоб вийшли гарячі бутерброди з омлетом з кабачків. Це простий, швидкий, оригінальний і смачний сніданок. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -
Сирні грінки - покроковий рецепт, фото 1 Сирні грінки 20 3 2 з 5 - детальніше -
Глінтвейн - покроковий рецепт, фото 1 Глінтвейн 60 5 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Канапе з сиром дор блю - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з сиром дор блю 40 4 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка запечена в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка запечена в фользі 100 4 3 з 5 - детальніше -
Борщ український - покроковий рецепт, фото 1 Борщ український 65 3 3 з 5 - детальніше -