Це великий рулет з омлету на 8 яєць, овочів і сиру. Омлет складається з шарів, кожен з яких покритий тертим сиром. В цілому омлет дуже ситний, з ароматом на кожному шматочку.
Викладіть курячі яйця в глибоку миску, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем і збийте вінчиком до тих пір, поки жовтки не будуть добре розбиті. Коли на дроті не залишиться яєць, суміш готова.
Поставте сковороду з антипригарним покриттям на середній або сильний вогонь, додайте рослинне або оливкове масло і розмажте його пензлем по всьому дну.
Візьміть невеликим черпаком трохи підготовленої яєчної суміші і залийте акуратно в гарячу сковороду.
Посипте яєчну масу в сковороді попередньо подрібнену індичку, куряче фили або навіть шинку. Потім посипте поверх заздалегідь натертий на крупній тертці сир.
Потім покладіть зверху нарізаний кубиками червоний перець і трохи орегано. Дайте вмісту сковороди потомитися 2-3 хвилини і перекладіть утворений млинець на обробну дошку. Загорніть яєчний млинець навпіл або рулетом і відкладіть в сторону.
Знову поставте сковороду на вогонь і залийте в неї оливкову олію і ще залийте яєчну суміш. Додайте знову індичку шматочками, тертий сир, нарізаний кубиками червоний перець і трохи орегано. Після приготування перекладіть наступний яєчний омлет на обробну дошку, переконавшись, що його край упирається в край попереднього омлету.
Перший омлет загорніть разом з другим, знову залишивши зазор для третього. Поставте ту ж сковороду на вогонь і виконуйте ту ж процедуру, поки не отримаєте 5 омлетів. Завертайте омлети, поки не отримаєте рулет з 5 омлетів.
Потім візьміть 2 листки фольги, перекладіть рулет з омлету і загорніть як льодяники. Дайте приготовленому рулету 5 хвилин відпочити і застигнути.
Розгорніть ситний омлет і наріжте шматочками гострим ножем. Подавайте чудовий сніданок з руколою, поливши оливковою олією і посипавши чорним меленим перцем.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти