Укр
Рус
Омлет Другі страви Італійська кухня

Омлет з ковбасою

( 4.7692 1 526 26 оцінок)

2795 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Омлет з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Дізнайтеся, як зробити ідеальний 3 яєчний омлет! Простий і смачний, хоч і наповнений тільки ковбасою і сиром, (але ви можете використовувати будь-які інгредієнти). Пробуйте приготувати, його дуже легко зробити!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки13.2 гр.
  • Жири17.4 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії222 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, почнемо приготування дуже простої і улюбленого всіма страви, яку найчастіше подають на сніданок. Виберіть смачну і не жирну ковбасу - шинку (в цьому рецепті ковбасу можна використовувати будь-яку, від вареної до сирокопченої) і на обробній дошці наріжте її дрібними квадратами.

Крок - 1
02

Потім в глибоку скляну миску розбийте по черзі три яйця, присоліть, можна приперчити чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Тепер залийте в миску до яєць трохи холодної кип'яченої води і, за допомогою вилки (можна використовувати вінчик або міксер) збовтайте все до однорідної маси досить рідкої консистенції.

Крок - 3
04

Далі займіться приготуванням самого омлету. Для цього помістіть глибоку антипригарну сковороду на плиту, залийте в неї рослинну або оливкову олію, додайте шматочок вершкового і максимально розігрійте до повного розтоплення масла.

Крок - 4
05

Тепер повільно залийте яєчну суміш в киплячі масла і рівномірно розподіліть по всьому дну ємності.

Крок - 5
06

Обсмажуйте суміш з яєць, не перегвертаючи, а тільки періодично піднімайте кухонною лопаткою, щоб яєчна рідина (яка не просмажилася ще) витікала на гаряче дно сковороди і присмажувалась.

Крок - 6
07

Коли вся рідка частина омлету перетвориться в яєчний млинець, акуратно, щоб не розірвавши, переверніть його лопаткою на іншу сторону і томіть ще кілька секунд.

Крок - 7
08

Далі викладіть посередині на яєчний млинець (так званою доріжкою) натертий на крупній тертці твердий сир і нарізану кубиками ковбасу.

Крок - 8
09

Тепер накрийте ковбасно - сирну начинку однією частиною прожареного омлету.

Крок - 9
10

А потім, за допомогою кухонною лопатки, викладіть підсмажений яєчний млинець з начинкою на тарілку так, щоб омлет загорнувся в своєрідний рулет.

Крок - 10
11

Подавайте готовий омлет, прикрасивши натертим сиром і шматочками ковбаси. Буде смачно, якщо ще додати тільки що підсмажений картопляний дерун.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса 150 7 2 з 5 - детальніше -
Картопля в горщиках - покроковий рецепт, фото 1 Картопля в горщиках 55 4 3 з 5 - детальніше -
Оселедець в майонезну соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в майонезну соусі 60 4 2 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гарячий шоколад з прянощами - покроковий рецепт, фото 1 Гарячий шоколад з прянощами 15 2 2 з 5 - детальніше -
Мохіто - покроковий рецепт, фото 1 Мохіто 15 1 2 з 5 - детальніше -
Лагман зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Лагман зі свинини 80 3 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця з насіння - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця з насіння 35 1 2 з 5 - детальніше -