Укр
Рус
Омлет Другі страви Американська кухня

Омлет з грибами

( 5.0000 5 515 15 оцінок)

2831 - переглядів
25 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Омлет з грибами - покроковий рецепт, фото 1

опис

Здорові омлети - це швидкий, смачний і корисний сніданок або обід, особливо для тих з нас, хто хоче схуднути.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Омлет з грибами" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте неглибоку сковороду з невеликою кількістю оливкової олії на середньому вогні. Краще використовувати в цьому рецепті саме оливкову олію, адже вона вважається більш дієтичною і корисною. Майже будь-яка дієта, яка замінила стандартну американську дієту, буде краще для вас і приведе до зниження ваги, а використання більшої кількості оливкової олії у вашому житті може принести багато позитивних результатів. Додайте в гарячу олію попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю.

Крок - 1
02

Потім очистіть від насіння і нутрощів солодкий червоний перець, наріжте його дрібними кубиками і відправте в сковорідку до цибулі. Обсмажуйте перець з цибулею, постійно мішаючи, кілька хвилин.

Крок - 2
03

Далі помийте під проточною водою, трохи просушіть, а потім наріжте невеликими шматочками шампіньйони (можна використовувати гриби за своїм смаком). Додайте подрібнені гриби в сковорідку і томіть, помішуючи, від 4 до 5 хвилин або до м'якості продуктів. Перекладіть вміст зі сковороди.

Крок - 3
04

Яєчні білки є одними з кращих джерел білка. Вони дешеві, зручні і прості в приготуванні. На додаток до низького вмісту жиру і калорій, вони стримують голод і підвищують обмін речовин. Дослідження показують, що яєчні білки збільшують синтез м'язового білка, прискорюють втрату жиру. Тому ту ж сковорідку помістіть на плиту і додайте в неї трохи оливкового масла. Надішліть яєчні білки в сковороду, посоліть, і смажте на середньому вогні. Не перемішуйте. Коли білки просмажаться, підійміть краї утвореного млинця, дозволяючи сирій частині затекти всередину.

Крок - 4
05

Коли білки майже затвердіють, додайте поверх яєчного млинця підготовлену грибну суміш і томіть близько 1 хвилини, потім акуратно складіть навпіл.

Крок - 5
06

Готовий омлет з грибами прикрасьте нашаткованою петрушкою і подавайте з часточками свіжого помідора.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Бил меслен кус - кус по Туніськи - покроковий рецепт, фото 1 Бил меслен кус - кус по Туніськи 120 6 4 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -
Вергуни - покроковий рецепт, фото 1 Вергуни 80 3 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Млинці на Масляну - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на Масляну 50 3 3 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Чіабатта домашня - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта домашня 55 1 2 з 5 - детальніше -