Спробуйте приготувати незвичайний олів'є зі свіжими огірками і слабосоленим лососем. Смачний рецепт салату прикрасить ваш святковий стіл, тим більше, що часу на приготування піде зовсім небагато.
Для початку підготуємо необхідні овочі для страви. Неглибоку каструлю з водою помістіть на плиту і закип'ятіть. Надішліть в киплячу воду попередньо вимиту, але в шкірці картоплю і відварюйте близько 30 хвилин до повної готовності. Потім картоплю охолодіть, очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками.
Відправте нарізану картоплю в глибоку миску, де і будете змішуватися майбутній салат. Далі відваріть курячі яйця круто, очистіть від шкаралупи і наріжте теж дрібними квадратами. Потім відправте в миску з картоплею.
У цьому рецепті салату будуть використовуватися два види огірків. Тому для початку помийте під проточною водою свіжі огірки і наріжте невеликими кубиками. Так само подрібніть мариновані огірочки і відправте нарізані овочі в миску до решти інгредієнтів.
Потім очистіть від лушпиння цибулю, наріжте невеликими шматочками і помістіть ємність з майбутньою стравою.
Помийте холодною водою свіжу зелень кропу, трохи просушіть, наріжте на кухонній дошці і засипте до інших овочів. Туди ж відправте консервований зелений горошок.
Цей салат відрізняється від оригіналу тим, що має в складі рибу. Цим інгредієнтом і займіться. Отже, стейк лосося акуратно перевірте на наявність кісток, якщо вони є, то обов'язково видаліть. Потім наріжте рибу на дрібні кубики і помістіть в миску.
Далі підготуйте незвичайний соус для страви. У миску вилийте низької жирності майонез, додайте ікру тріски (в цьому рецепті можна використовувати будь-яку рибну ікру) і ретельно між собою змішайте.
Потім залийте приготовлений соус в миску з нарізаними інгредієнтами, посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.
Тепер за допомогою спеціальної форми сформуйте гарний олів'є зі свіжими огірками, прикрасьте гілочкою зелені петрушки і подавайте до столу.
Випадкові рецепти