Укр
Рус
Швидкі салати Салати Російська кухня

Олів’є зі свіжими огірками

( 4.7727 4 522 22 оцінки)

1861 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Олів’є зі свіжими огірками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Спробуйте приготувати незвичайний олів'є зі свіжими огірками і слабосоленим лососем. Смачний рецепт салату прикрасить ваш святковий стіл, тим більше, що часу на приготування піде зовсім небагато.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Олів’є зі свіжими огірками" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи6.5 гр.
  • Калорії131 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуємо необхідні овочі для страви. Неглибоку каструлю з водою помістіть на плиту і закип'ятіть. Надішліть в киплячу воду попередньо вимиту, але в шкірці картоплю і відварюйте близько 30 хвилин до повної готовності. Потім картоплю охолодіть, очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Відправте нарізану картоплю в глибоку миску, де і будете змішуватися майбутній салат. Далі відваріть курячі яйця круто, очистіть від шкаралупи і наріжте теж дрібними квадратами. Потім відправте в миску з картоплею.

Крок - 2
03

У цьому рецепті салату будуть використовуватися два види огірків. Тому для початку помийте під проточною водою свіжі огірки і наріжте невеликими кубиками. Так само подрібніть мариновані огірочки і відправте нарізані овочі в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння цибулю, наріжте невеликими шматочками і помістіть ємність з майбутньою стравою.

Крок - 4
05

Помийте холодною водою свіжу зелень кропу, трохи просушіть, наріжте на кухонній дошці і засипте до інших овочів. Туди ж відправте консервований зелений горошок.

Крок - 5
06

Цей салат відрізняється від оригіналу тим, що має в складі рибу. Цим інгредієнтом і займіться. Отже, стейк лосося акуратно перевірте на наявність кісток, якщо вони є, то обов'язково видаліть. Потім наріжте рибу на дрібні кубики і помістіть в миску.

Крок - 6
07

Далі підготуйте незвичайний соус для страви. У миску вилийте низької жирності майонез, додайте ікру тріски (в цьому рецепті можна використовувати будь-яку рибну ікру) і ретельно між собою змішайте.

Крок - 7
08

Потім залийте приготовлений соус в миску з нарізаними інгредієнтами, посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 8
09

Тепер за допомогою спеціальної форми сформуйте гарний олів'є зі свіжими огірками, прикрасьте гілочкою зелені петрушки і подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Справжній український борщ - покроковий рецепт, фото 1 Справжній український борщ 80 6 5 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини 75 6 3 з 5 - детальніше -
Пахлава рецепт класичний - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава рецепт класичний 65 4 3 з 5 - детальніше -
Смачний оселедець з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Смачний оселедець з цибулею 30 1 2 з 5 - детальніше -