Укр
Рус
Швидкі салати Салати Російська кухня

Олів’є з яловичиною

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

1614 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Олів’є з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Ситний, новорічний салат до свята - готуй і насолоджуйся! Як правило, кожна господиня має свій рецепт приготування салату олів'є. Це відноситься і до інгредієнтів, і порційності. Я хочу запропонувати рецепт олів'є з яловичиною, який робить цей рецепт одним з найкращих.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Олів’є з яловичиною" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи6.4 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте картоплю під холодною водою, щоб видалити будь-який пісок або бруд. Очистіть від шкірки моркву. У велику каструлю налийте воду, покладіть в неї картоплю і моркву і поставте на середній вогонь.

Крок - 1
02

Покладіть курячі яйця в невеликий сотейник і залийте холодною водою. Помістіть сотейник на середній вогонь. Дайте яйцям закипіти, накрийте кришкою і зменшіть вогонь до мінімуму. Готуйте близько 15 хвилин, потім витягніть відварені яйця і покладіть в крижану воду, щоб повністю охололи і краще очищалися від шкаралупи. Відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Як тільки вода з картоплею та морквою закипить, додайте в неї яловичину. Морква повинна варитися близько 35 хвилин. Вона повинна стати м'якою, але не розвалюватися. Яловичина повинна бути в киплячій воді близько 25 хвилин. Картопля займе найбільше часу для варіння, тому спостерігайте, але не переваріть. Відварені овочі та яловичину викладіть на тарілки і дайте охолонути.

Крок - 3
04

Далі на обробній дошці наріжте кільцями моркву. Очистіть і наріжте картоплю на невеликі шматочки. Відварену яловичину викладіть на кухонну дошку і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і дрібно наріжте. Викладіть на обробну дошку мариновані огірки і наріжте невеликими шматками.

Крок - 5
06

Також наріжте дрібними квадратами раніше відварені і очищені від шкаралупи курячі яйця.

Крок - 6
07

Змішайте всі нарізані продукти у великій мисці, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем. Додайте досить багато майонезу (краще, коли використовуєте домашнього приготування) і ретельно ще раз все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

Готовий салат олів'є з яловичиною викладіть красиво на блюдо (в разі потреби скориставшись формою для формування салату), прикрасьте улюбленою зеленню, свіжої петрушкою і оливками. Подавайте страву охолодженою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Млинці на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на молоці 15 4 2 з 5 - детальніше -