Укр
Рус
Салати з мясом Салати Російська кухня

Олів’є з курячою грудкою

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

2339 - переглядів
40 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Олів’є з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей рецепт салату Олів'є з курячою грудкою є варіантом усіма шанованого салату, без якого новорічний стіл не обходиться. Незвичайний смак цієї страви з вареною ковбасою можна виправити і приготувати на порядок корисніше, коли замінити ковбасу на куряче філе. Олів'є з куркою буде більш привабливим на святковому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Олів’є з курячою грудкою" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири6.6 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії113 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться продуктами, які вимагають більшого часу для приготування. Помістіть на плиту глибоку каструлю, налийте в неї воду і доведіть до кипіння. Закиньте в окріп невеликого розміру моркву і відварюйте до повної готовності, близько 30 хвилин.

Крок - 1
02

Так само помістіть на плиту неглибокий сотейник з водою, закиньте в нього перепелині яйця і відварюйте приблизно 10 хвилин, а потім залийте холодною водою і відставте на час остигати.

Крок - 2
03

У каструлю більшого розміру помістіть велику kартоплю, залийте водою і відправте на вогонь варитися близько 30 хвилин.

Крок - 3
04

Далі очистіть від шкірки уже відварену і остиглу моркву, на обробній дошці наріжте дрібними квадратами і помістіть в глибоку миску (в якій і буде надалі перемішуватися майбутній салат).

Крок - 4
05

Тепер очистіть від шкірки варену картоплю, наріжте такими ж квадратами і теж відправте в миску з морквою.

Крок - 5
06

Потім на обробну дошку викладіть мариновані солоні огірки, наріжте невеликими шматочками і киньте в ємність до нарізаних овочів.

Крок - 6
07

Тепер наріжте дрібними квадратиками раніше відварені і охолоджені перепелині яйця і теж закиньте в миску.

Крок - 7
08

Далі закиньте в ємність до всіх овочів консервований зелений горошок і дрібно нашатковану зелену цибулю (за бажанням можна додати зелень кропу).

Крок - 8
09

Потім за допомогою ножа подрібніть на дрібні шматки (один з основних інгредієнтів салату) попередньо відварену курячу грудку. Її теж поміщаєте в миску до решти продуктів.

Крок - 9
10

Тепер рясно присоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем і додайте майонез (бажано домашнього приготування). Ретельно все перемішайте до рівномірного об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 10
11

Далі викладіть ложкою підготовлене олів'є з курячою грудкою в спеціальну чашу без дна, сформуйте з салату красиву форму для подачі, прикрасьте гілочкою петрушки і швидше пробуйте.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ікра баклажанна - покроковий рецепт, фото 1 Ікра баклажанна 50 1 2 з 5 - детальніше -
Холодець з півня - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з півня 50 4 3 з 5 - детальніше -
Цукерки Корівка - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Корівка 50 3 3 з 5 - детальніше -