Оладки на молоці - смачні і пухнасті. Приготувати їх можна з найпростіших інгредієнтів, які завжди є у вас під рукою.
Для приготування оладок на молоці необхідно замісити тісто. Візьміть чисту глибоку миску, розбийте в неї курячі яйця. Киньте кілька ложок цукрового піску. За допомогою вінчика збийте яйця з цукром протягом декількох хвилин.
Відміряйте кількість молока, яке зазначено в рецепті, вилийте його в миску з яйцями і цукром. Обов'язково просійте борошно перш, ніж будете її використовувати. Киньте необхідну кількість просіяного борошна в миску з яйцями, цукром і молоком.
Не забудьте додати в тісто такий інгредієнт, як розпушувач. Також киньте ванільний порошок. За допомогою вінчика ретельно розмішайте вміст миски до однорідного стану. Слідкуйте за тим, щоб не залишилося грудочок. Тісто має вийти середньої густоти.
Дістаньте сковорідку з антипригарним покриттям, ретельно змастіть її зовсім невеликою кількістю рослинної олії і нагрівайте на середньому вогні. Акуратно викладайте тісто столовою ложкою на гарячу сковорідку на відстані один від одного.
Зачекайте, поки на поверхні тіста сформуються бульбашки. Як тільки вони почнуть лопатися, перевертайте оладки на іншу сторону за допомогою лопатки. Смажте оладки, поки обидві сторони не стануть золотистими. Готові вироби зніміть з пательні і викладіть на тарілку сервіровки, щоб холоднішали. Повторюйте процес, поки все тісто не буде витрачено.
Готові оладки на молоці можна подавати зі сметаною або шоколадом. А можна посипати ягодами і полити медом. Смачного!
Випадкові рецепти