Укр
Рус
Оладки Випічка Російська кухня

Оладки з яблуками

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1096 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Оладки з яблуками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Мабуть, сьогодні здивувати кого-небудь тим чи іншим кулінарним винаходом не дуже просто, а тим більше такою стравою, як оладки. Проте в будь-який виріб можна внести якусь родзинку і воно стане особливим. Хоч на сьогоднішній день всілякі млинці популярні в усьому світі і в кожній країні вони по-своєму колоритні, у нас є відмінний варіант, придуманий нашими бабусями, - оладки з яблуками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Оладки з яблуками" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири11.6 гр.
  • Вуглеводи32.3 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Навіть якщо у вашому будинку діти давно подорослішали, не полінуйтеся влаштувати вдома маленькі приємності чаювання з ніжними, свіжоприготовленими оладками. Готуємо такі млинці невеликого розміру, але досить товстенькими і пишними, в чому нам допоможуть розпушувач і натуральний йогурт. Цей смачний рецепт млинців з яблуками легко приготувати і я настійно рекомендую вам його спробувати. Спочатку розбиваємо в глибоку миску яйця, які потрібно дістати з холодильника заздалегідь, втім, як і інші продукти. Адже напевно, всі знають про те, що в тісто не любить холодні інгредієнти.

Крок - 1
02

Сюди ж додаємо натуральний вершковий йогурт і вінчиком добре змішуємо їх між собою, трохи збиваючи. Тепер засипаємо в миску цукрову пудру, розпушувач і трохи солі.

Крок - 2
03

В кінці висипаємо борошно, добре просіяне, щоб не було грудочок, і починаємо вінчиком поступово замішувати тісто. Перемішуємо всі інгредієнти, ретельно видаляючи борошно зі стінок посудини, і перетворюючи в пишне, досить густе тісто.

Крок - 3
04

Тепер миємо й очищаємо від шкірки яблука, краще взяти кислого сорту, натираємо на крупну тертку в окрему посудину.

Крок - 4
05

Потім потерті яблука викладаємо в миску з приготованим тістом і знову все разом перемішуємо. Ми залишаємо тісто постояти буквально 5 хвилин, а потім приступаємо до процесу смаження.

Крок - 5
06

Ставимо на плиту сковорідку з рослинним маслом і добре розігріваємо. За допомогою двох ложок викладаємо приготовлене тісто на гарячу сковороду і формуємо невеликі оладки, надаючи їм круглу форму.

Крок - 6
07

Підсмажуємо до золотистого кольору і акуратно перевертаємо кулінарною лопаткою на іншу сторону.

Крок - 7
08

Смажимо до такого ж стану з іншого боку і викладаємо готові ласощі на тарілку. До речі, якщо хочете видалити зайвий жир, можна на кілька секунд класти млинці на паперовий рушник. Перед тим, як оладки з яблуками подати на дегустацію, посипаємо їх цукровою пудрою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нутелла з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з шоколадом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Лаваш на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш на сковороді 50 1 3 з 5 - детальніше -
Огірки з м’ясом по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Огірки з м’ясом по-корейськи 45 3 3 з 5 - детальніше -
Салат «8 Березня!» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «8 Березня!» 40 4 3 з 5 - детальніше -