Укр
Рус
Оладки Випічка Російська кухня

Оладки з гарбуза

( 5.0000 5 511 11 оцінок)

1244 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Оладки з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Приготуйте оладки з гарбуза на кефірі - вони виходять пишними, ніжними і ароматними. Їх краще подавати з джемом або посипати цукровою пудрою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Оладки з гарбуза" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи24.3 гр.
  • Калорії155 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для таких млинців добре взяти гарбуз з солодких і соковитих сортів: це може бути мускатний гарбуз - він має солодку м'якоть і горіховий присмак і аромат. Додаючи такий гарбуз в випічку можна не додавати цукор. Або ж можна взяти крупноплодевий гарбуз - він також дуже солодкий. Очистіть гарбуз від шкірки і сполосніть під проточною водою.

Крок - 1
02

Очищений гарбуз натріть на дрібну тертку в окрему ємність. В даному рецепті гарбуз використовується в сирому вигляді, обробляти додатково її не потрібно.

Крок - 2
03

Візьміть глибоку миску, в якій ви будете з'єднувати всі необхідні інгредієнти для тіста. Вбийте в неї яйця і розмішайте жовтки.

Крок - 3
04

Вилийте до яєць кефір кімнатної температури і додайте соду. Перемішайте масу до однорідної структури, щоб сода рівномірно розподілилася і почала взаємодіяти з кефіром.

Крок - 4
05

Тепер покладіть в миску з кефіром, яйцями і содою натертий гарбуз. Добре умішайте його в тісто. І нарешті, додайте просіяне борошно і ретельно перемішайте інгредієнти.

Крок - 5
06

На плиті розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Викладайте на розігріте масло тісто ложкою, в такій кількості, яку вважаєте за потрібне, все залежить від того, якого розміру ви хочете отримати оладки.

Крок - 6
07

Підсмажуйте оладки до утворення рум'яної скоринки приблизно 3-5 хвилин з одного боку, потім переверніть на інший. За потреби підливайте на сковороду олію. Якщо ви вважаєте, що оладки виходять дуже жирними, викладайте їх на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. Ще один момент, при великому бажанні можна підсмажити оладки на вершковому маслі.

Крок - 7
08

Готові оладки з гарбуза викладіть на тарілку, потрусіть цукровою пудрою, насипавши її в ситечко. Покладіть в невелику піалу джем з фруктів або ягід, який вам до душі, мед, сметану або варення і насолоджуйтеся смачними, золотистими і пишними оладками з гарбуза. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кетчуп з томатного соку - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп з томатного соку 45 1 2 з 5 - детальніше -
Апельсиновий кекс - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий кекс 50 3 3 з 5 - детальніше -
Класичні деруни картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Класичні деруни картопляні 35 3 3 з 5 - детальніше -