Укр
Рус
Оладки Випічка Російська кухня

Оладки на ряжанці

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1480 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Оладки на ряжанці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Немає нічого кращого на сніданок, ніж приготовані ароматні і золотисті оладки своїми руками. Спробуйте приготувати оладки, де найчастіше використовувався кефір замінений на ряжанку, а результат перевершує всі очікування. Використовуйте цей рецепт, щоб витратити мінімум часу, а отримати максимум смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Оладки на ряжанці" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи42.9 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яйця для приготування тіста потрібні кімнатної температури, тому заздалегідь вийміть їх з холодильника. Відокремте жовтки від білків у дві різні ємності. Жовтки в ємність поменше, а білки помістіть в глибоку суху ємність.

Крок - 1
02

До білків кімнатної температури додайте сіль. Потім збийте на високій швидкості білки з сіллю в густу пишну піну, використовуючи міксер. Поки відставте.

Крок - 2
03

Візьміть ще одну чисту і суху ємність. Висипте в неї просіяне борошно. Завдяки просівання борошно стає більш повітряне, так як в упакованому вигляді воно злежується. Просіювання допомагає позбутися від борошняних грудок і непотрібних домішок, а випічка виходить більш пишною і легкою.

Крок - 3
04

До просіяного борошна додайте харчову соду. Потім всипте цукровий пісок і додайте яєчні жовтки, відокремлені раніше. До всіх інгредієнтів, що знаходяться в мисці, вилийте ряжанку кімнатної температури. За допомогою міксера перемішайте інгредієнти до однорідності. Збивайте на невисокій швидкості, щоб тісто не перетворилося в піну і не перебилося. Міксер, до речі, можете замінити вінчиком або вилкою. Звичайно ж міксер прискорює деякі процеси приготування, але звичайний кухонний інвентар ніхто не відміняв.

Крок - 4
05

Коли основні компоненти тіста змішані, додайте до них збиті білки. Поступово, невеликими порціями додавайте їх в миску ложкою або лопаткою, кому як зручно. Акуратно вмішуйте збиті білки і знову додавайте, поки вони не закінчаться. Тісто готове.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковорідку з антипригарним покриттям. Налийте в неї рослинне масло, бажано рафіноване, воно не додасть млинцям ніякого зайвого присмаку.

Крок - 6
07

Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні. На розігріту сковороду викладайте тісто столовою ложкою, на один млинець приблизно ложка тіста. Але все залежить від ваших уподобань, якого розміру хочете оладки.

Крок - 7
08

Підсмажуйте оладки до золотистого кольору з обох сторін. Готові млинці знімайте зі сковороди і викладайте на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир. Потім складіть оладки на тарілку і перед подачею посипте цукровою пудрою. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хінкалі - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі 70 4 3 з 5 - детальніше -
Веганський кимчи - покроковий рецепт, фото 1 Веганський кимчи 65 1 3 з 5 - детальніше -
Гарбузові оладки з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Гарбузові оладки з гарбуза 50 4 3 з 5 - детальніше -