Укр
Рус
Оладки Випічка Російська кухня

Оладки на кефірі з фруктами

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

4021 - переглядів
35 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Оладки на кефірі з фруктами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Найзнаменитіші млинці в Америці підкорили весь світ, і навіть ми не змогли протистояти цьому жадібному заклику з-за кордону. Але ми не зупинилися на більш класичній версії млинців з кленовим сиропом і хотіли поекспериментувати з більш багатим і змістовним варіантом, який дасть нам необхідну кількість енергії на весь день. Оладки на кефірі з фруктами є відмінним рішенням для використання перестиглих бананів в той день, коли ви бачите, як вони чорніють. Крім того, що вони смачні, вони такі апетитні і привабливі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Оладки на кефірі з фруктами" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи30.7 гр.
  • Калорії235 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб зробити оладки на кефірі, спочатку розтопіть вершкове масло в каструлі на газу або в мікрохвильовці і дайте йому охолонути. Очистіть від шкірки банани, які повинні бути добре дозрілими, поріжте м'якоть фрукта на дрібні шматочки і помістіть їх в миску. Потім за допомогою вилки розімніть м'якоть банана виделкою, щоб отримати пюре.

Крок - 1
02

Потім додайте в м'якоть банана куряче яйце і добре перемішайте. Далі залийте в бананову суміш кефір (краще не високої жирності), розтоплене раніше вершкове масло і ретельно все виделкою перемішайте. Ретельно перемішавши і створивши суміш, відставте миску в сторону.

Крок - 2
03

В іншу миску засипте попередньо просіяне борошно, додайте харчову соду і щіпку солі. Добре перемішайте всі сипучі інгредієнти, до їх об'єднання.

Крок - 3
04

Вилийте раніше підготовлену бананову рідку суміш на сипкі інгредієнти в мисці і добре перемішайте вінчиком, щоб отримати однорідне і без грудок тісто.

Крок - 4
05

Крупно наріжте гострим ножем фундук і відкладіть його вбік, до подальшого використання.

Крок - 5
06

Тепер візьміть велику антипригарну сковорідку або млинницю і підпаліть середній вогонь. Потім злегка змастіть сковорідку вершковим маслом, розтерши його по дну ємності за допомогою кухонного паперу.

Крок - 6
07

Коли вершкове масло стане досить гарячим, візьміть ополоник і з його допомогою вилийте приготоване раніше тісто в сковорідку, не розмазуючи суміш.

Крок - 7
08

Посипте поверхню тіста в сковорідці подрібненим раніше фундуком та готуйте оладки 2-3 хвилини: коли кухонні лопатка зручно увійде під млинець, це буде ознакою того, що ви можете перевернути і приготувати його на іншій стороні ще близько 2 хвилин, поки він не стане золотистим на поверхні.

Крок - 8
09

Коли оладки на кефірі з фруктами будуть готові, складіть їх акуратно на тарілку, полийте їх кленовим сиропом, прикрасьте за бажанням шматочками банана і фундуком, насолоджуйтеся! Ми рекомендуємо їсти бананові оладки негайно, або зберігати їх в холодильнику не більше одного дня, розігрів їх в мікрохвильовій печі перед вживанням. Заморожування не рекомендується.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка - покроковий рецепт, фото 1 Солянка 80 6 3 з 5 - детальніше -
Качка в казані - покроковий рецепт, фото 1 Качка в казані 120 6 4 з 5 - детальніше -
Мімоза з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з тунцем 115 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуками 65 4 3 з 5 - детальніше -