Укр
Рус
Окрошка Перші страви Російська кухня

Окрошка з редькою

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2497 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Окрошка з редькою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Хто ще не пробував окрошку з редькою, раджу приготувати цей варіант. Пом'якшити гострий смак редьки сметаною, і пікантний смак цієї прохолодної страви вам, думаю, сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Окрошка з редькою" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири3.8 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії62 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Викладіть на обробну дошку варену ковбасу (можна використовувати варені сосиски і шинку) і за допомогою гострого ножа наріжте її спочатку на довгі смуги, а потім наріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Далі помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї воду і закип'ятіть. Покладіть в окріп курячі яйця і відварюйте до повної готовності, близько 10-12 хвилин. Потім залийте відварені яйця холодною водою на час, очистіть від шкаралупи і на кухонній дошці наріжте дрібними квадратами.

Крок - 2
03

Тепер за допомогою спеціальної овочерізки з квадратними отворами або гострим ножем дрібно наріжте заздалегідь відварену картоплю. Надішліть вже нарізані овочі в глибоку миску (в якій буде зручно перемішувати продукти).

Крок - 3
04

Далі ретельно помийте під проточною водою редис і свіжий огірок, промокніть паперовим рушником і на кухонній дошці наріжте овочі на дрібні квадрати. Надішліть нарізаний огірок і редис теж в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Тепер помийте під проточною водою зелену цибулю (можна за бажанням ще використовувати іншу зелень) і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Надішліть подрібнену цибулю в миску з іншими продуктами.

Крок - 5
06

Далі залийте в миску високої жирності сметану і додайте майонез. Тепер з допомогою кухонного лопатки перемішайте вміст, до об'єднання всіх інгредієнтів і залийте все, попередньо закип'яченою і охолодженою водою.

Крок - 6
07

Тепер видавіть з попередньо вимитого лимона або лайма свіжий сік і залийте його в миску до решти продуктів (якщо лимона не буде в наявності, можна використовувати лимонну кислоту), добре посоліть вміст, приперчіть трохи чорним меленим перцем і ретельно ще раз все перемішайте.

Крок - 7
08

Далі помийте холодною водою зелень кропу, дрібно її нашаткуйте і відправте теж в миску. Тепер відправте миску з вмістом на час в холодильник, а потім розлийте ароматну окрошку з редькою в глибокі супниці і подавайте з м'яким хлібом до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Картопляні крокети з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Зрази картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Зрази картопляні 80 5 3 з 5 - детальніше -
Бешамель зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель зі сметаною 65 1 3 з 5 - детальніше -
Брауні - покроковий рецепт, фото 1 Брауні 60 4 3 з 5 - детальніше -