Укр
Рус
Салати з мясом Салати Корейська кухня

Огірки з м’ясом по-корейськи

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

904 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Огірки з м’ясом по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей рецепт для особливих шанувальників корейської кухні. І не важливо на досить дивне поєднання продуктів. Отже, зустрічайте приготування огірків з м'ясом по-корейськи.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Огірки з м’ясом по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири6.3 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії102 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте під проточною водою, просушіть, а потім на обробній дошці наріжте тонкою соломкою, разом з шкіркою, свіжий огірок. Помістіть нарізаний огірок в глибоку миску і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Тепер очистіть від хвостика і нутрощів болгарський солодкий перець (бажано використовувати різного кольору) і так само наріжте тонкою соломкою. Перець теж відправте в миску до огірків. Помийте, наріжте соломкою свіжий помідор і помістіть в миску до інших овочів.

Крок - 2
03

Тепер посипте овочі в мисці коріандром і сухим орегано. Очистіть від лушпиння і прямо в миску видавіть через чеснокодавку часник, а потім за допомогою кухонних лопаток перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Помістіть в гаряче масло, попередньо вимиту і нарізану невеликими скибочками яловичину, і обсмажуйте, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в м'ясі.

Крок - 4
05

Далі очистіть від лушпиння цибулю, на обробній дошці нашаткуйте її тонкими півкільцями, а потім відправте в сковорідку до м'яса. Обсмажуйте, помішуючи, вміст, до золотистості цибулі.

Крок - 5
06

Тепер додайте в сковорідку заздалегідь вимитий і нарізаний тонкими кільцями червоний перець чилі, додайте видавлений через чеснокодавку часник. Далі приправте вміст сковороди сухою паприкою, посипте сіллю і полийте соєвим соусом.

Крок - 6
07

Тепер притрусіть м'ясо в сковороді цукром і продовжуйте обсмажувати, постійно мішаючи, до появи легкої скоринки на яловичині, близько 7-10 хвилин.

Крок - 7
08

Далі зніміть сковорідку з вогню, охолодіть вміст, а потім перекладіть м'ясну заправку в миску до овочів і ретельно все перемішайте. Потім викладіть готову страву на тарілку, притрусіть свіжою зеленню петрушки і подавайте огірки з м'ясом по-корейськи до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з ковбасою 50 6 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з рибою - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з рибою 35 4 2 з 5 - детальніше -