Цей рецепт для особливих шанувальників корейської кухні. І не важливо на досить дивне поєднання продуктів. Отже, зустрічайте приготування огірків з м'ясом по-корейськи.
Ретельно помийте під проточною водою, просушіть, а потім на обробній дошці наріжте тонкою соломкою, разом з шкіркою, свіжий огірок. Помістіть нарізаний огірок в глибоку миску і відставте на час в сторону.
Тепер очистіть від хвостика і нутрощів болгарський солодкий перець (бажано використовувати різного кольору) і так само наріжте тонкою соломкою. Перець теж відправте в миску до огірків. Помийте, наріжте соломкою свіжий помідор і помістіть в миску до інших овочів.
Тепер посипте овочі в мисці коріандром і сухим орегано. Очистіть від лушпиння і прямо в миску видавіть через чеснокодавку часник, а потім за допомогою кухонних лопаток перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Помістіть в гаряче масло, попередньо вимиту і нарізану невеликими скибочками яловичину, і обсмажуйте, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в м'ясі.
Далі очистіть від лушпиння цибулю, на обробній дошці нашаткуйте її тонкими півкільцями, а потім відправте в сковорідку до м'яса. Обсмажуйте, помішуючи, вміст, до золотистості цибулі.
Тепер додайте в сковорідку заздалегідь вимитий і нарізаний тонкими кільцями червоний перець чилі, додайте видавлений через чеснокодавку часник. Далі приправте вміст сковороди сухою паприкою, посипте сіллю і полийте соєвим соусом.
Тепер притрусіть м'ясо в сковороді цукром і продовжуйте обсмажувати, постійно мішаючи, до появи легкої скоринки на яловичині, близько 7-10 хвилин.
Далі зніміть сковорідку з вогню, охолодіть вміст, а потім перекладіть м'ясну заправку в миску до овочів і ретельно все перемішайте. Потім викладіть готову страву на тарілку, притрусіть свіжою зеленню петрушки і подавайте огірки з м'ясом по-корейськи до столу.
Випадкові рецепти