Огірки по-корейськи готують, перетворюючи овоч в кишеню і наповнюючи його пастою кімчі. Це смачно і освіжаюче, і це відмінна закуска, яку можна приготувати, коли сезон огірків, і вам не захочеться чекати, поки кімчі почне бродити. Такі огірки гострі і хрусткі.
Для початку ретельно в холодній воді вимийте огірки. Зробіть з них кишені для майбутньої страви, нарізавши їх двічі по довжині під прямим кутом, ½ сантиметри від одного кінця, щоб чверті огірка все ще були сполучені один з одним на краю.
Покладіть вимиті і нарізані огірки у велику миску, рясно посипте і натріть сіллю зсередини і зовні кожен овоч. Дайте їм протягом 10 хвилин полежати на кухонному столі, а потім переверніть їх, щоб огірки були рівномірно посолені з усіх боків. Потім покладіть їх у миску і залиште приблизно на 10 хвилин.
Прополощіть засолені огірки в холодній воді кілька разів, щоб видалити надлишок солі. Злийте і відкладіть в сторону до подальшого використання.
Змішайте у великій мисці бучу - азіатську зелену цибулю (можна використовувати звичайну зелену цибулю), очищену від шкірки і нашатковану тонкою соломкою моркву, очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями цибулю.
Додайте в миску перцеві пластівці (червоний перець чилі), очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник, залийте рибний соус, засипте цукор і насіння кунжуту. Добре перемішайте все дерев'яною ложкою, до об'єднання всіх продуктів.
Заповніть приготовленою пастою кишені кожного огірка. Якщо у вас чутлива шкіра, ви можете надіти кухонні рукавички для роботи, тому що перець може дратувати ваші руки. Покладіть начинені огірки на велике блюдо і дайте трохи настоятися.
Готові огірки по-корейськи подайте відразу як гарнір до рису і зберігайте залишки в холодильнику. Якщо ви віддаєте перевагу, щоб огірки піддавалися бродінню, дайте їм постояти при кімнатній температурі пару днів, поки овоч не запахне і не стане кислим. Тоді помістіть таку страву в холодильник. Подавайте холодною.
Випадкові рецепти