Укр
Рус
Прості салати Салати Корейська кухня

Огірки по-корейськи

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

718 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Огірки по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Огірки по-корейськи готують, перетворюючи овоч в кишеню і наповнюючи його пастою кімчі. Це смачно і освіжаюче, і це відмінна закуска, яку можна приготувати, коли сезон огірків, і вам не захочеться чекати, поки кімчі почне бродити. Такі огірки гострі і хрусткі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Огірки по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки0.8 гр.
  • Жири0.7 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії36 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно в холодній воді вимийте огірки. Зробіть з них кишені для майбутньої страви, нарізавши їх двічі по довжині під прямим кутом, ½ сантиметри від одного кінця, щоб чверті огірка все ще були сполучені один з одним на краю.

Крок - 1
02

Покладіть вимиті і нарізані огірки у велику миску, рясно посипте і натріть сіллю зсередини і зовні кожен овоч. Дайте їм протягом 10 хвилин полежати на кухонному столі, а потім переверніть їх, щоб огірки були рівномірно посолені з усіх боків. Потім покладіть їх у миску і залиште приблизно на 10 хвилин.

Крок - 2
03

Прополощіть засолені огірки в холодній воді кілька разів, щоб видалити надлишок солі. Злийте і відкладіть в сторону до подальшого використання.

Крок - 3
04

Змішайте у великій мисці бучу - азіатську зелену цибулю (можна використовувати звичайну зелену цибулю), очищену від шкірки і нашатковану тонкою соломкою моркву, очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями цибулю.

Крок - 4
05

Додайте в миску перцеві пластівці (червоний перець чилі), очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник, залийте рибний соус, засипте цукор і насіння кунжуту. Добре перемішайте все дерев'яною ложкою, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 5
06

Заповніть приготовленою пастою кишені кожного огірка. Якщо у вас чутлива шкіра, ви можете надіти кухонні рукавички для роботи, тому що перець може дратувати ваші руки. Покладіть начинені огірки на велике блюдо і дайте трохи настоятися.

Крок - 6
07

Готові огірки по-корейськи подайте відразу як гарнір до рису і зберігайте залишки в холодильнику. Якщо ви віддаєте перевагу, щоб огірки піддавалися бродінню, дайте їм постояти при кімнатній температурі пару днів, поки овоч не запахне і не стане кислим. Тоді помістіть таку страву в холодильник. Подавайте холодною.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шуба - покроковий рецепт, фото 1 Шуба 80 5 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки з горохом - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки з горохом 75 4 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус для курки - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус для курки 45 1 2 з 5 - детальніше -