Сьогодні ми рекомендуємо відмінну пропозицію для домашньої вечірки, закуски або вечері, це чудовий салат з куркою, хрустким салатом і ніжною моцарелою з додаванням томатів черрі і червоної цибулі під назвою "Обжорка". Вишуканий смак доповнить йогуртово-кетчуповий соус, який ідеально підійде до салату.
Для початку помийте під проточною водою курячу грудку і промокніть паперовим рушником. Викладіть куряче м'ясо на обробну дошку і гострим ножем наріжте його невеликими скибочками. Добре посоліть м'ясо, приперчіть чорним меленим перцем і приправте спеціями до м'яса на ваш смак.
Далі помістіть глибоку сковорідку з рослинною або оливковою олією на плиту і максимально розігрійте. Викладіть в киплячу олію замариновану курячу грудку і обсмажуйте, періодично помішуючи, до зникнення в м'ясі рожевості і утворення на ньому легкої золотистої скоринки.
Далі ретельно помийте під проточною водою червоні помідори (краще використовувати в цьому рецепті черрі) і просушіть їх. Потім покладіть овоч на кухонну дошку і наріжте на чотири частини (якщо помідор великий подрібніть більш дрібно).
Потім очистіть від лушпиння червону цибулю (якщо немає, не страшно, можна використовувати ріпчасту, але тоді обов'язково вимочіть в солодкій воді) і наріжте її дрібними кубиками або півкільцями.
Тепер на обробну дошку викладіть сир моцарелла. Якщо він буде занадто м'яким, перед використанням помістіть його на кілька годин в холодильник. Отже, сир моцарелла наріжте невеликими кубиками, а самі займіться відразу ж приготуванням соусу для майбутнього салату.
Для цього, в невелику миску залийте несолодкий йогурт або сметану досить високої жирності, додайте трохи кетчупу, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, сушеним часником (за бажанням) і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної рідкої суміші.
Тепер займіться приготуванням безпосередньо самого салату. Для цього в красиве блюдо покладіть попередньо вимиті і просушені листя салату асорті.
Поверх листя салату викладіть, рівномірно розподіляючи по всьому блюду раніше обсмажену курячу грудку, подрібнені помідори і червону цибулю.
Далі розкладіть по всьому блюду раніше подрібнену моцарелу, полийте все (не перемішуючи) попередньо підготовленим йогуртово-кетчуповим соусом і подавайте до столу ошатний салат під назвою «обжорка».
Випадкові рецепти