Укр
Рус
Прості салати Салати Французька кухня

Обжорка

( 4.8462 4 539 39 оцінок)

3899 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Сьогодні ми рекомендуємо відмінну пропозицію для домашньої вечірки, закуски або вечері, це чудовий салат з куркою, хрустким салатом і ніжною моцарелою з додаванням томатів черрі і червоної цибулі під назвою "Обжорка". Вишуканий смак доповнить йогуртово-кетчуповий соус, який ідеально підійде до салату.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Обжорка" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте під проточною водою курячу грудку і промокніть паперовим рушником. Викладіть куряче м'ясо на обробну дошку і гострим ножем наріжте його невеликими скибочками. Добре посоліть м'ясо, приперчіть чорним меленим перцем і приправте спеціями до м'яса на ваш смак.

Крок - 1
02

Далі помістіть глибоку сковорідку з рослинною або оливковою олією на плиту і максимально розігрійте. Викладіть в киплячу олію замариновану курячу грудку і обсмажуйте, періодично помішуючи, до зникнення в м'ясі рожевості і утворення на ньому легкої золотистої скоринки.

Крок - 2
03

Далі ретельно помийте під проточною водою червоні помідори (краще використовувати в цьому рецепті черрі) і просушіть їх. Потім покладіть овоч на кухонну дошку і наріжте на чотири частини (якщо помідор великий подрібніть більш дрібно).

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю (якщо немає, не страшно, можна використовувати ріпчасту, але тоді обов'язково вимочіть в солодкій воді) і наріжте її дрібними кубиками або півкільцями.

Крок - 4
05

Тепер на обробну дошку викладіть сир моцарелла. Якщо він буде занадто м'яким, перед використанням помістіть його на кілька годин в холодильник. Отже, сир моцарелла наріжте невеликими кубиками, а самі займіться відразу ж приготуванням соусу для майбутнього салату.

Крок - 5
06

Для цього, в невелику миску залийте несолодкий йогурт або сметану досить високої жирності, додайте трохи кетчупу, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, сушеним часником (за бажанням) і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної рідкої суміші.

Крок - 6
07

Тепер займіться приготуванням безпосередньо самого салату. Для цього в красиве блюдо покладіть попередньо вимиті і просушені листя салату асорті.

Крок - 7
08

Поверх листя салату викладіть, рівномірно розподіляючи по всьому блюду раніше обсмажену курячу грудку, подрібнені помідори і червону цибулю.

Крок - 8
09

Далі розкладіть по всьому блюду раніше подрібнену моцарелу, полийте все (не перемішуючи) попередньо підготовленим йогуртово-кетчуповим соусом і подавайте до столу ошатний салат під назвою «обжорка».

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка з сайри - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сайри 50 6 3 з 5 - детальніше -
Фондю без фондюшниці - покроковий рецепт, фото 1 Фондю без фондюшниці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Фондю шоколадне - покроковий рецепт, фото 1 Фондю шоколадне 45 1 3 з 5 - детальніше -
Повидло з персиків - покроковий рецепт, фото 1 Повидло з персиків 65 1 2 з 5 - детальніше -