Укр
Рус
Нутелла Десерти Французька кухня

Нутелла

( 5.0000 5 526 26 оцінок)

3223 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Нутелла - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця домашня нутелла - особливий рецепт для всіх любителів шоколаду в світі. Вам потрібно всього лише кілька основних інгредієнтів, щоб навчитися готувати смачну нутеллу в домашніх умовах. З цією домашньою версією шоколадно-горіхового спреда ви можете контролювати солодкість самі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нутелла" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири32 гр.
  • Вуглеводи48.2 гр.
  • Калорії518 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розігрійте духовку до 175 градусів. Розкладіть акуратно горіхи в один шар на великому деку. Надішліть деко в розігріту духовку і підсмажте горіхи, помішуючи, близько 7-8 хвилин, поки вони злегка не підрум'яняться, а лушпиння не вздується.

Крок - 1
02

Оберніть підсмажені горіхи в кухонний рушник і енергійно потріть, щоб видалити якомога більше лушпиння. Залиште горіхи, щоб вони повністю охололи.

Крок - 2
03

На обробній дошці за допомогою гострого ножа подрібніть темний шоколад на невеликі шматочки. Засипте подрібнений шоколад в глибоку миску і розтопіть його в мікрохвильовій печі або на паровій бані. Відставте утворену шоколадну масу в сторону і дайте трохи охолонути.

Крок - 3
04

Помістіть горіхи в кухонний комбайн і подрібніть їх на високій швидкості до утворення пасти. Додайте в чашу комбайна, продовжуючи збивати, оливкову олію (найкращим варіантом для цього рецепта є масло з фундука, якщо ви не можете знайти його, то замініть маслом каноли або будь-яким рослинним), засипте цукор, какао-порошок, ваніль і сіль і продовжуйте все активно перемішувати, поки суміш не стане настільки гладкою, наскільки це можливо.

Крок - 4
05

Додайте так само в кухонний комбайн, раніше розтоплений шоколад і збивайте до тих пір, поки що утворилася суміш не змішається і не стане однорідною.

Крок - 5
06

Процідіть підготовлену суміш через дрібне сито, щоб видалити залишені шматочки лісового горіха (необов'язково). Перелийте приготовлену нутеллу в банку або будь-який інший контейнер. Зберігайте цей шоколадно-горіховий спред в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 тижнів. Нутелла добре підходить в якості начинки для випічки або як намазка для солодкого бутерброда.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Карась у тархуновом соусі - покроковий рецепт, фото 1 Карась у тархуновом соусі 30 3 3 з 5 - детальніше -
Печеня з качки - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з качки 70 5 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з куркою в лаваші - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з куркою в лаваші 40 2 3 з 5 - детальніше -