Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Нутелла з шоколадом

( 4.8125 4 516 16 оцінок)

1320 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Нутелла з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Є такі ласощі, які абсолютно не мають потреби в рекламі, тому при одному згадуванні - нутелли, вже розгорається звірячий апетит. І з цим може посперечатися лише той, хто ніколи не пробував це ніжне і смачне лакомство. Паста з красивою назвою «Нутелла», широко популярна в усьому світі, легко доступна для самостійного приготування, тим більше без консервантів і всіляких ароматизаторів. Не відмахуйтесь від рецепта, який ми вам запропонуємо, і ніжний десерт вже практично у вашій колекції. Особливо припаде до душі наш варіант солодощі любителям шоколаду, трохи потрудіться і отримаєте відмінний десерт - нутелла з шоколадом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нутелла з шоколадом " (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири21.2 гр.
  • Вуглеводи32.5 гр.
  • Калорії358 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Варто приготувати таку горіхову пасту у себе на домашній кухні хоч один раз, і сніданок з натуральним десертом для любителів шоколаду забезпечений. Хоч в нашому випадку ця солодкість і називається шоколадною, дуже важливе місце в складі продуктів належить горіхам, тому з їх підготовки, мабуть, і варто почати. На сковорідку висипаємо фундук, ставимо на вогонь і, помішуючи, трохи підсмажуємо. Потім додаємо до них мигдаль і арахіс, продовжуємо підсмажувати, перемішуючи дерев'яною лопаткою.

Крок - 1
02

Кілька разів струшуємо сковорідку з горіхами, щоб не підгоріли і вливаємо воду. Після цього засипаємо до горіхів коричневий цукор і невелику кількість кошерної солі.

Крок - 2
03

Трохи покіп ятив горіхи в воді, знімаємо сковорідку з вогню і перекладаємо її вміст в чашу блендера. Перебиваємо горіхи блендером до стану пастоподібної маси, яку викладаємо в глибоку посудину.

Крок - 3
04

Тепер засипаємо сюди ж какао-порошок, додаємо подрібнений темний шоколад і ванільну пасту. Перемішуємо все дерев'яною лопаткою в густу однорідну суміш.

Крок - 4
05

Після цього посипаємо масу дрібкою морської солі і знову добре змішуємо. Готова шоколадно-горіхова паста дуже приваблива на колір і має густу пишну консистенцію.

Крок - 5
06

Накладаємо приготовлені ласощі в піалу або блюдце і подаємо до сніданку. Дуже смачна нутелла з шоколадом поєднується з часточками свіжих яблук. Також відмінно підходить для подачі до чаювання з тостами. крекером або свіжим скибочкою хліба. Це шикарне лакомство не зіпсує смак домашньої випічки, якщо використовувати в якості начинки.

Крок - 6
07

Для зберігання приготовлену нутеллу потрібно розкласти по банках. У чисту і суху скляну банку поміщаємо кондитерський мішок і накладаємо ложкою шоколадну пасту, а потім видавлюємо в банку, яку закриваємо кришкою і в такому вигляді зберігаємо в холодильнику.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети гречаники - покроковий рецепт, фото 1 Котлети гречаники 45 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Дієтична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Дієтична шаурма 80 4 3 з 5 - детальніше -
Справжній зефір - покроковий рецепт, фото 1 Справжній зефір 55 3 3 з 5 - детальніше -
Кекси класичні - покроковий рецепт, фото 1 Кекси класичні 100 3 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі по-аджарськи - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі по-аджарськи 95 2 3 з 5 - детальніше -