Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Нутелла з молоком

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

1393 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Нутелла з молоком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Шоколадно-горіхова паста з красивою назвою нутелла - це лакомство, яке завжди займає вищі позиції в рейтингах найсмачніших і популярних солодощів. Нутелла продається в магазині і має неймовірний смак і аромат. Але це задоволення не завжди можна собі дозволити, адже коштує воно досить дорого. Нутелла з молоком - це насолода, яка улюблена в будь-якому віці, тому дізнатися, як можна приготувати її в домашніх умовах, і спробувати здійснити такий процес - це без сумнівів відмінна ідея.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нутелла з молоком " (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири18.3 гр.
  • Вуглеводи35.7 гр.
  • Калорії341 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нутелла з молоком - дуже просте і нехитре в приготуванні лакомство. Даний рецепт легкий, але дуже оригінальний, і нутелла вийде відмінна. Отже, перш за все підготуємо горіхи. Для приготування нутелли використовують найрізноманітніші горіхи, які припадають до смаку. В даному випадку це фундук. Горіхи висипаємо на деко і відправляємо в духовку на кілька хвилин трохи підсушити. Потім в руках перетираємо їх, щоб позбутися від лушпиння.

Крок - 1
02

Тепер підсушені і очищені горіхи відправляємо в чашу блендера або кухонного комбайна і перебиваємо їх в крихту. Горіхи перемелюємо в залежності від уподобань: якщо ви хочете, щоб нутелла мала однорідну текстуру, тоді перетираємо горіхи в порошок, якщо ж вам більше подобається, коли горіхи відчуваються в пасті, тоді не варто сильно старатися. У цьому рецепті ми готуємо ніжну нутеллу і горіхи перебиваємо дрібно.

Крок - 2
03

Отже, до горіхів додаємо кокосову олію і ще трохи збиваємо. У нас вже виходить красива горіхова маса, масляниста, досить рідка і дуже ароматна.

Крок - 3
04

Тепер додаємо відразу какао порошок, також кленовий сироп, кидаємо дрібку солі і очищені від кісточок фініки, потім наливаємо молоко і додаємо трохи ванільного екстракту.

Крок - 4
05

Після цього знову включаємо комбайн і перебиваємо вміст в однорідну масу. На це завдання потрібно приблизно 3-5 хвилин, щоб паста вийшла красивого шоколадного кольору, ніжна і пластична. Нутелла виходить досить густа. Перекладаємо її в баночку і відправляємо в холодильник на деякий час.

Крок - 5
06

За консистенцією домашня нутелла з молоком трохи густувата на тлі магазинної, але залишається все одно м'якою. Намазуйте ці ласощі на хліб, тости, булочки і насолоджуйтеся чудовим сніданком для всієї родини. Також така нутелла відмінно виглядає з ягодами і фруктами. Яким способом ви б її не вживали, нутелла з молоком залишається смачним кондитерським виробом, яке так просто приготувати, і яким так чудово насолоджуватися.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Грецький салат - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат 20 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочеве асорті - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті 35 1 2 з 5 - детальніше -
Овочеве рагу без картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу без картоплі 135 6 3 з 5 - детальніше -
Печеня з курки з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки з картоплею 80 4 3 з 5 - детальніше -
Пудинг шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг шоколадний 50 3 3 з 5 - детальніше -