Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Нутелла з арахісом

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

3190 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Нутелла з арахісом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Приготування нутелли з арахісом займає всього кілька хвилин. Нею можна намазувати тости на сніданок до чаю або застосувати в приготуванні торта.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нутелла з арахісом" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири30.2 гр.
  • Вуглеводи44.2 гр.
  • Калорії517 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу необхідно підготувати арахіс. Сполосніть арахіс під проточною водою. Потім викладіть на деко рівномірним шаром і поставте в духовку, розігріту до температури 100 градусів, щоб він підсмажився. Сушіть приблизно 20 хвилин, витягуючи кожні 5 хвилин деко, щоб перемішати арахіс, таким чином, він рівномірно прожариться. Сухий арахіс вийміть з духовки і дайте повністю охолонути.

Крок - 1
02

Тепер з горіхів необхідно зняти непотрібне вам коричневе лушпиння. Висипте їх на вафельний рушник. Загорніть края рушника до центру, і масажними рухами потріть арахіс. З добре підсмаженого арахісу лушпиння знімається дуже легко.

Крок - 2
03

Просійте горіхи через шумовку з великими отворами, щоб позбутися від лушпиння (шумівка для витягування продуктів з киплячої води або масла). Якщо у вас немає такої шумівки, можна просто вибрати горіхи руками.

Крок - 3
04

Очищений від лушпиння арахіс, висипте в чашу блендера. Додайте до нього сіль. Закрийте чашу кришкою і подрібніть горіхи на високій швидкості, протягом 15 секунд або поки вони не перетворяться на крихту. Відкрийте блендер і додайте до арахісової крихти какао-порошок.

Крок - 4
05

Потім насипте пальмовий цукор або його ще називають «джаггер», він додасть нутеллі солодкуватий унікальний відтінок. Якщо цукор у вигляді плиток, натріть його на тертці або трохи подрібніть іншим способом (не додавайте в даний рецепт звичайний цукор - він повністю не розчиниться і буде хрустіти на зубах).

Крок - 5
06

Далі додайте кокосове масло і ванільний екстракт. Закрийте чашу блендера і перемішайте всі інгредієнти протягом 30 секунд. Маса вийшла добре подрібненою і схожою на крем.

Крок - 6
07

Перекладіть нутеллу з арахісом в скляну, що щільно закривається ємність. Такий десерт можна зберігати в холодильнику близько 2-х місяців, щоб уникнути появи цвілі. Насолоджуйтесь солодкою нутеллою з арахісом, намазав її на хліб або тост. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -
Легкий салат з грушею - покроковий рецепт, фото 1 Легкий салат з грушею 20 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Манна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша на молоці 20 4 2 з 5 - детальніше -
Канапе з ковбасою сиром - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з ковбасою сиром 30 5 2 з 5 - детальніше -
Зефір з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Зефір з желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -
Чіпси з лаваша - покроковий рецепт, фото 1 Чіпси з лаваша 25 1 2 з 5 - детальніше -