Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Нутелла в домашніх умовах

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1299 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Нутелла в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Невже комусь не пощастило хоча б раз в житті спробувати знамените лакомство- шоколадна «Нутелла»? Ну, воно і зрозуміло, адже в магазині вона коштує досить недешево, тому цілком можливо. Послухайте мене, відмовитися від такого десерту - це просто злочин, тим більше, що цілком реально навчитися готувати його самостійно. Ось тоді можна буде дозволити і собі і своїм діткам поласувати такою смакотою, до того ж її можна використовувати як намазки на тости або хліб, застосувати для змащування коржів, торт з таким кремом буде просто чудовим. Нутелла в домашніх умовах - лакомствоне тільки економне, але ще і неймовірно смачне.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нутелла в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири18.7 гр.
  • Вуглеводи57.8 гр.
  • Калорії426 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як правило, без шоколаду будь-яку кондитерську пасту приготувати навряд чи вдасться, але виявляється можна замінити какао-порошком, смак десерту від цього точно не постраждає. Звичайно, паста нутелла набагато смачніше буде, якщо зробити її горіховою. І мабуть найкраще підійде фундук. Для початку необхідно горіхи трохи підсушити, тому візьміть очищений фундук, висипте в жаростійкий посуд і помістіть на чверть години в духовку, розігріту до 360 градусів за Фаренгейтом. За цей час він трохи підсмажиться і підрум'яниться.

Крок - 1
02

Потім пересипте фундук в кухонний комбайн і, включивши його, подрібніть горіхи в кашку. Відкривши кришку, відокремте горіхову масу від стінок комбайна і подрібнюйте далі до тих пір, поки суміш не перетвориться в рідку пасту.

Крок - 2
03

Тепер засипте в комбайн до горіхової маси какао-порошок і додайте кленовий сироп. Збивайте горіхи з іншими інгредієнтами до консистенції пасти, при необхідності можна додати трохи води, але це дивлячись яким буде наше лакомство.

Крок - 3
04

Готова нутелла в домашніх умовах на вигляд дуже еластична, досить густа, ну а про смак взагалі не варто говорити. Потрібно відразу ж братися за ложку і пробувати цей смак ви запам'ятаєте назавжди. Подавайте приготовлену пасту до чаю з хлібом або тостами, а також можете накласти в баночку і, закривши кришкою відправити в холодильник на зберігання, хоча сумніваюся, що така смакота надовго збережеться.

Крок - 4
05

Але це ще не все. За таким же принципом можна приготувати десерт і з трохи іншим смаком і інгредієнтами. Наприклад замість горіхів беремо фініки, замочуємо на 10 хвилин у воді, а потім подрібнюємо в комбайні, ну а далі додаємо какао-порошок, кленовий сироп і перетворюємо все це в звичайну нутеллу.

Крок - 5
06

Ну і самий останній варіант - какао і кленовий сироп з'єднуємо з кокосовим цукром і змішуємо. Такий вид цієї пасти трохи відрізняється і за кольором і по консистенцією. Ну, я думаю, що всі три варіанти нутелли в домашніх умовах припадуть до смаку вашим їдокам.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з квасолею по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1 Салат з квасолею по-грецьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка 85 3 3 з 5 - детальніше -
Закуска з печінки "Друзі навіки" - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з печінки "Друзі навіки" 120 3 4 з 5 - детальніше -
Оселедець малосольний - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець малосольний 35 1 2 з 5 - детальніше -