Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Нутелла без борошна

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1767 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Нутелла без борошна - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Нутелла - це всесвітньо відома і улюблена солодка паста, з якої сніданки перетворюються на справжні свята, адже вона відмінно виглядає на тостах, скибочках хліба або булочки до чаю або кави. За смаковими якостями домашня нутелла не поступається фабричній, але перевага її в тому, що готується з натуральних продуктів. Існує дуже багато рецептів нутелли, в яких використовується борошно, а саму пасту потрібно варити. Але ми пропонуємо вам відмінний рецепт нутелли без борошна. Приготування таким способом набагато простіше і швидше, а смак такої нутелли просто неймовірний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нутелла без борошна" (на 100 грам)

  • Білки10 гр.
  • Жири21.8 гр.
  • Вуглеводи26.8 гр.
  • Калорії350 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нутелла без борошна готується набагато простіше і швидше, а виходить ще смачніше і ніжніше. Для приготування такої нутелли нам знадобиться зовсім небагато часу і парочку завдань, які потрібно виконати. Спочатку розберемося з горіхами. Для нутелли підійдуть будь-які горіхи, які вам подобаються, але фундук - це класика, саме ці горіхи надають пасті неймовірного аромату і смаку.

Крок - 1
02

Отже, фундук пропонуємо висипати на деко і відправити на 5-10 хвилин в духовку підсушитися. Після цього перетираємо його в руках, щоб очистилася лушпиння.

Крок - 2
03

Тепер приготуємо суміш інгредієнтів, які необхідні для приготування нутелли без борошна. Для цього в одну ємність засипаємо горіхи. Сюди ж наливаємо молоко і кленовий сироп, який можна замінити медом, потім додаємо какао порошок і наливаємо ванільний екстракт.

Крок - 3
04

Потім кидаємо дрібку солі і перемішуємо все між собою. Потім вміст цієї ємності переміщаємо в чашу блендера або кухонного комбайна, накриваємо кришкою і перебиваємо в однорідну масу. Текстуру Нутеллою визначайте самостійно. Якщо ви любите, щоб горіхи приємно хрустіли і добре відчувалися в пасті - то не потрібно занадто довго молоти вміст. Досить, щоб маса стала пластичною, щоб зручно було її намазувати. Якщо ж ви хочете отримати м'якеньку, ніжну і однорідну нутеллу, тоді слід перебивати її трохи довше.

Крок - 4
05

Отже, в результаті у нас виходить густа, красива, ароматна шоколадно-горіхова паста, яку ми перекладаємо в баночку для більш зручного використання і зберігання. От і все. За лічені хвилини ми приготували смачну нутеллу без використання борошна і додаткових процесів. Це відмінний спосіб приготувати смачну намазку на хліб, тости з доступних продуктів, просто і швидко. Нутелла без борошна за цим рецептом стане незамінним компонентом ваших сніданків, адже це дійсно хороший варіант приготування смачної, але при цьому корисної солодощі.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -
Шуба - покроковий рецепт, фото 1 Шуба 80 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лікер домашній "Бейліз" - покроковий рецепт, фото 1 Лікер домашній "Бейліз" 25 1 2 з 5 - детальніше -
Лагман зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Лагман зі свинини 80 3 3 з 5 - детальніше -