Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Нутелла без молока

( 4.6667 1 515 15 оцінок)

4024 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Нутелла без молока - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Нутелла - улюблені ласощі всіх дітей. Її можна приготувати вдома, тільки з додаванням натуральних інгредієнтів. Пропонуємо незвичайний рецепт нутелли без молока, але на основі фундука. Приготована шоколадно-горіхова паста своїми руками набагато смачніше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нутелла без молока" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири45.1 гр.
  • Вуглеводи39.7 гр.
  • Калорії597 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку підготуйте фундук. Якщо у вас він не очищений, зніміть шкаралупу. Як правило, на горіхах завжди є коричнева плівка, яку бажано видалити. Є один із способів це зробити: залийте горіхи окропом на 10 хвилин (не варіть). Потім злийте воду, а горішки викладіть на рушник і легко зніміть плівку. Кількість горіхів в інгредієнтах зазначено в очищеному вигляді.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сковороду бажано з товстим дном. Розігрійте на невеликому вогні. Висипте в неї фундук, ніякого масла і жиру додавати не потрібно. Обсмажте, щоб трохи підсушити горіхи, постійно помішуючи, а в кінці додайте вогню, щоб горіхи добре загострилися, і на них з'явилася рум'яна кірочка. Потім пересипте горіхи в окрему ємність і дайте охолонути до кімнатної температури.

Крок - 2
03

Потім фундук необхідно подрібніть. Пересипте його в чашу блендера або можете це зробити в кавомолці. Перебивайте до отримання дуже дрібної крихти або навіть пудри. Маса виходить трохи вологою.

Крок - 3
04

Зніміть з боків блендера лопаткою налиплу крихту фундука. Додайте до перетертих горіхів какао-порошок. Потім висипте цукрову пудру і трошки посоліть. Наступним влийте до сухих інгредієнтів ванільний екстракт.

Крок - 4
05

І останнім додайте рослинне масло, можете додати оливкове, на ваш вибір. Акуратно перемішайте рідкі і сухі інгредієнти лопаткою в чаші блендера. Потім включіть блендер і знову все перебийте в однорідну, гладку і блискучу масу.

Крок - 5
06

Перекладіть готову нутеллу без молока в скляний посуд, яка має щільно закриваючуся кришку. Зберігайте в холодильнику. Подавайте нутеллу до чаю, намазав на шматочки хліба або підсмажені тости. Смачного.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти