Укр
Рус
Нуга Десерти Російська кухня

Нуга снікерс

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

1542 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Нуга снікерс - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Ці солодощі мають такий неповторний смак, що перемогли вже багатьох ласунів різноманітністю асортименту та що входять до складу інгредієнтів. Думаю, ви здогадалися, що мова йде про такий кондитерський виріб, як нуга. Основою нуги є тягуча маса, а вже потім всілякі добавки, типу кориці, ванілі, меду, шоколаду та, звичайно ж, горіхів. Незважаючи на те, що нуга входить до складу багатьох цукерок і своїм походженням зобов'язана арабам, рецепт приготування, який ми пропонуємо, не так складний, яким може здатися на перший погляд. Спробуйте приготувати самостійно нугу снікерс і ваші солодощі стануть просто улюбленими ласощами ваших дітей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нуга снікерс" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири22.9 гр.
  • Вуглеводи47.7 гр.
  • Калорії434 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликого розміру каструлю засипте цукор. Потім залийте цукор водою і додайте трохи меду (обов'язково, щоб він був рідким). Ретельно ложкою все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної рідкої маси, а потім відправте каструлю на плиту і варіть на слабкому вогні, постійно помішуючи, близько 8 хвилин. Зніміть каструлю з плити і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Тепер в невелику миску помістіть попередньо ізольовані від жовтків яєчні білки, трохи присоліть і за допомогою міксера збийте білки до однорідної досить густої маси.

Крок - 2
03

Потім в миску з уже збитими білками поступово заливайте ложкою раніше підготовлений теплий сироп і збивайте далі до утворення густої білої суміші.

Крок - 3
04

Далі додайте ще в миску арахісове масло і кухонною лопаткою ретельно перемішайте до об'єднання інгредієнтів і отримання в'язкої, густої суміші. Тепер невелику форму для випічки застеліть пергаментним папером, залийте в неї утворену суміш, рівномірно розподіливши по дну, і відставте на час в сторону до подальшого використання.

Крок - 4
05

Потім в невелику миску засипте цукор, киньте масло (можна нерозтоплене) і додайте трохи рідкого меду. Потім залийте в каструлю високої жирності вершки і трохи присоліть. Надішліть каструлю на плиту і на слабкому вогні варіть вміст, постійно мішаючи, до утворення коричневої карамелі (приблизно 20 хвилин).

Крок - 5
06

Далі зніміть каструлю з вогню, відразу засипте в неї солоний арахіс і приправте сухою ваніллю. Ретельно все перемішайте, а потім залийте в форму для випічки наступним шаром.

Крок - 6
07

Потім викладіть в миску шматочки темного шоколаду і будь-яким зручним для вас способом розтопіть його (можна на пару, а можна просто за допомогою мікрохвильової печі). Рідким шоколадом залийте вміст форми для випічки і відправте в холодильник.

Крок - 7
08

Готову нугу снікерс розріжте порційно і пригощайте швидше своїх рідних.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина в соусі 55 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара з беконом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Пончики на кефірі за 15 хвилин - покроковий рецепт, фото 1 Пончики на кефірі за 15 хвилин 15 3 3 з 5 - детальніше -
Соус для спагетті - покроковий рецепт, фото 1 Соус для спагетті 60 1 3 з 5 - детальніше -