Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Австралійська кухня

Новорічна качка цілком в рукаві в духовці запечена

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

673 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Новорічна качка цілком в рукаві в духовці запечена - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В рукаві

опис

Покрокове керівництво по приготуванню ідеальної Новорічної качки з хрусткою ароматною шкірою і ніжною грудкою в домашніх умовах. Отримайте повний рецепт цієї м'ясної страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Новорічна качка цілком в рукаві в духовці запечена" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири22.9 гр.
  • Вуглеводи5.5 гр.
  • Калорії276 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви використовуєте заморожену качку, то, звісно, в першу чергу, необхідно розморозити її природним способом. Потім ретельно промийте проточною водою, обсушіть паперовим або кухонним рушником, при необхідності зріжте акуратно зайвий жир і шкіру на шиї, видаліть суглоб з крайнього крила. Відріжте так само хвіст. Потім відразу ж займіться маринадом для запікання качки. Для цього залийте в миску рідкий мед (якщо використовуєте густий, то обов'язково його розтопіть).

Крок - 1
02

Потім засипте в миску до меду чебрець, сіль, чорний мелений перець і корицю. Далі натріть на самій дрібній тертці цедру з лимона або лайма. Ретельно все перемішайте, щоб сипучі інгредієнти розчинилися.

Крок - 2
03

Потім добре вимийте холодною водою і просушіть кисло-солодкі яблука. Очистіть кожен плід від кісточок і нутрощів. Наріжте яблука, не очищаючи від шкірки, невеликими скибочками.

Крок - 3
04

Далі ретельно промажте внутрішність качки раніше підготовленим маринадом і наповніть скибочками яблук. Ви також можете використовувати сливи або крупно нарізаний апельсин. Тепер щільно загорніть внутрішню частину качки, щоб не вивалювалися яблука і ретельно натріть маринадом її і зовні.

Крок - 4
05

Використовуйте спеціальний рукав для запікання або просто фольгу. Отже, замариновану качку з яблуками акуратно укладіть в рукав, потім щільно закріпіть край, щоб сок при запіканні не витікав.

Крок - 5
06

Покладіть качку в рукаві в форму для запікання і налийте в неї воду, щоб до половини покрити ємність. Надішліть форму з качкою в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте близько 2 годин, вважаючи 35-40 хвилин на 1 кілограм птиці.

Крок - 6
07

За півгодини до закінчення зніміть фольгу, щоб шкірка качки підрум'янилася і утворилася скоринка. Приблизно в цей час ви можете додати до качці в цю форму гарнір. Запечену в рукаві Новорічну качку подавайте до святкового столу цілком, в супроводі свіжих овочів і улюбленого соусу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка з квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з квашеної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з грибами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з грибами на сковороді 60 6 3 з 5 - детальніше -
Коржики до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Коржики до чаю 60 3 3 з 5 - детальніше -