Укр
Рус
Швидкі салати Салати Корейська кухня

Нісуаз з тунцем

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

1910 - переглядів
45 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Нісуаз з тунцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

"Нісуаз" - досить відомий і ситний салат. Він був придуманий в п'ятдесяті роки у Франції. Навколо цієї страви і зараз ведуться постійні суперечки з приводу наявності в ньому тих чи інших інгредієнтів. Давайте приготуємо салат з незвичайним смаком - Нісуаз з тунцем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нісуаз з тунцем" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії77 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться приготуванням спеціального соусу для майбутнього салату. Для цього в глибоку ємність залийте трохи винного оцту, додайте оливкову олію і добре присоліть.

Крок - 1
02

Потім приперчіть соус чорним меленим перцем, приправте сухим розмарином і ретельно все ложкою перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння червону цибулю (якщо немає, то використовуйте білу ріпчасту) і на обробній дошці нашаткуйте тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

Тепер видаліть в болгарському зеленому перці хвостик і непотрібні нутрощі, добре помийте овоч і наріжте тонкими смужками. Так само подрібніть і солодкий червоний перець.

Крок - 4
05

Далі помідори невеликого розміру (можна використовувати черрі) помийте під проточною водою, промокніть паперовим рушником і наріжте, розділивши томати на 4 частини.

Крок - 5
06

Потім помістіть на плиту невелику каструлю з водою і доведіть до кипіння. Закиньте в окріп курячі яйця і варіть до повної готовності, близько 10 хвилин. Потім трохи остудіть відварені яйця, очистіть від шкаралупи і переріжте навпіл.

Крок - 6
07

Тепер в неглибоке, але широке блюдо покладіть, закривши повністю дно, раніше вимите і просушене листя салату. Зверху порозсипайте, подрібнений руками консервований тунець без кісточок.

Крок - 7
08

Потім посипте шар нарізаної червоної цибулі і трохи маслин (не потрібно подрібнювати) без кісточок.

Крок - 8
09

Далі красиво укладіть нарізані часточки зеленого і червоного болгарського перцю по всьому блюду.

Крок - 9
10

А по периметру всієї ємності викладіть по черзі нарізані половинки курячого яйця і часточки помідорів.

Крок - 10
11

По центру салату у вигляді квітки або іншої незвичайної фігури викладіть часточки анчоуса без кісточок. Потім полийте готовий нісуаз з тунцем раніше підготовленим соусом, посипте нашаткованою зеленню петрушки і дивуйте гостей.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сухарі в духовці з маслом - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі в духовці з маслом 45 1 2 з 5 - детальніше -
Хліб без дріжджів - покроковий рецепт, фото 1 Хліб без дріжджів 115 1 2 з 5 - детальніше -
Просте овочеве рагу з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Просте овочеве рагу з куркою 80 4 3 з 5 - детальніше -
Запечена грудка індички - покроковий рецепт, фото 1 Запечена грудка індички 65 2 3 з 5 - детальніше -