Укр
Рус
Прості салати Салати Корейська кухня

Нісуаз з тунцем в домашніх умовах

( 4.8636 4 522 22 оцінки)

2068 - переглядів
35 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Нісуаз з тунцем в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

У цьому рецепті «Нісуаз» з тунцем, приготованого в домашніх умовах, анчоуси замінюються стейком з тунця. Риба ця завжди була найбільш корисною, вона містить безліч вітамінів і мінералів, що немало важливо. Тому швидше готуйте страву по нашому рецепту і насолоджуйтеся результатом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нісуаз з тунцем в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помиємо картоплю під проточною водою і кидаємо в киплячу підсолену воду. Картопля повинна бути смачною і розсипчастою, тому не полінуйтеся вибрати хороший сорт. Коли картопля буде готова, охолоджуємо і очищаємо її від шкірки.

Крок - 1
02

Також відварюємо яйця. Для цього їх кидаємо в киплячу воду і варимо десь хвилин 10. Потім перекладаємо зварені яйця в холодну воду, даємо охолонути і очищаємо від шкаралупи.

Крок - 2
03

Тепер приступимо до приготування соусу. Для цього нам знадобиться глибока миска. Спочатку додаємо оливкову олію для заправки салатів. До неї підливаємо оцет.

Крок - 3
04

Слідом додаємо гірчицю. Краще підійде ніжна і не дуже гостра готова гірчиця. Туди ж видавлюємо сік лимона.

Крок - 4
05

Засипаємо сіль і чорний мелений перець. Все це добре збиваємо вінчиком, щоб утворилася однорідна консистенція з ніжною не надто густою текстурою.

Крок - 5
06

Далі беремо зелену цибулю, добре вимиваємо під проточною водою і обсушуємо. Потім цибулю дрібно ріжемо і додаємо до нашого соусу. Ложкою ще раз добре все перемішуємо. Соус готовий.

Крок - 6
07

Очищені картоплю і яйця нарізаємо скибочками. Помідори черрі миємо, обсушуємо і теж нарізаємо на чотири частини. Вони послужать гарніром і одночасно прикрасою нашої страви.

Крок - 7
08

Огірки і перець солодкий миємо і обсушуємо. Перець ріжемо кубиками, а огірки перерізуємо на чотири частини. Вони теж послужать нашим гарніром.

Крок - 8
09

Займемося рибою. Стейк тунця миємо і просушуємо паперовим рушником. У сковорідку наливаємо оливкову олію і ставимо її на вогонь. Коли олія нагріється, викладаємо в неї наш стейк і злегка обсмажуємо з одного боку.

Крок - 9
10

Перевертаємо, перчимо і підсолюємо. Даємо підрум'янитися і знову перевертаємо. Також перчимо і солимо. Даємо тунцю підсмажитися так, щоб взявся апетитною скоринкою, і знімаємо з вогню. Видаляємо зайвий жир.

Крок - 10
11

У невеликій каструлі кип'ятимо воду і кидаємо туди зелену спаржеву квасолю. Варимо кілька хвилин, витягуємо квасолю шумівкою і даємо стекти зайвій рідині.

Крок - 11
12

Щоб квасоля не втратила колір, її перекладають відразу в холодну воду. Такий стрес тільки покращує її смак. Дістаємо охололу квасолю з води і обсушуємо.

Крок - 12
13

Далі беремо велику тарілку і в центр укладаємо обсмажений тунець. Навколо риби викладаємо квасолю, часточки картоплі і яйця.

Крок - 13
14

Яйця прикрашаємо філейками анчоуса в олії. Поруч викладаємо черрі, огірки, перець, маслини. Все це поливаємо приготованим соусом. Нісуаз з тунцем, приготований в домашніх умовах - нічого зайвого, але яка гамма смаків!

Крок - 14

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сушені банани - покроковий рецепт, фото 1 Сушені банани 120 2 2 з 5 - детальніше -
Соус Бешамель - покроковий рецепт, фото 1 Соус Бешамель 40 1 2 з 5 - детальніше -
Фрикадельки з індички - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки з індички 50 4 3 з 5 - детальніше -
Свинячі ребра в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ребра в томатному соусі 75 3 3 з 5 - детальніше -