Укр
Рус
Салати з морепродуктами Салати Корейська кухня

Нісуаз класичний

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2085 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Нісуаз класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Для швидкого сніданку або насиченого обіду ви не помилитеся в цьому класичному салаті з простим приготуванням. Нісуаз з французького салату робить чудову літню страву. Ви можете поєднувати його з різноманітними овочами, такими як кукурудза, брокколі, цвітна капуста і спаржа! У будь-якому випадку готуйте і насолоджуйтеся неймовірним поєднанням інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нісуаз класичний" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири2.2 гр.
  • Вуглеводи7.3 гр.
  • Калорії70 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ну що ж займемося приготуванням цієї непростої і оригінальної страви. Помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї воду, закип'ятіть, трохи присоліть.

Крок - 1
02

Далі помийте проточною водою картоплю (бажано молоду) і, не очищаючи шкірку, розріжте на дві або чотири частини, в залежності розміру овоча. Потім відправте нарізану картоплю в каструлю і відварюйте до повної готовності.

Крок - 2
03

Потім зніміть каструлю з вогню, злийте воду, а відварену картоплю відправте в глибоку миску. Сюди ж киньте вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки.

Крок - 3
04

Тепер закиньте в миску до картоплі, обов'язково без кісточок, консервовані оливки. Якщо немає, можна в принципі і маслини, різниця не суттєва.

Крок - 4
05

Далі очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями цибулю. Її теж відправляйте в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 5
06

Тепер відкрийте баночку консервованого тунця (прослідкуйте, щоб не було наявності кісточок) і, розім'явши рибу в пюре або подрібнивши на шматки поменше, так само помістіть в миску.

Крок - 6
07

Потім помістіть неглибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Закиньте в окріп зелену квасолю і на сильному вогні відварюйте, помішуючи, близько 4 хвилин. Потім витягніть в окрему миску і дайте охолонути.

Крок - 7
08

Тепер охолоджену квасолю відправте в миску до всіх продуктів і добре все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 8
09

Далі виберіть красиве і велике блюдо, вистеліть дно ємності заздалегідь вимитою і висушеною зеленню салату і листям базиліка, змішаними між собою.

Крок - 9
10

Потім займіться підготовкою спеціального соусу для майбутнього салату. У маленьку банку залийте винний оцет, додайте трохи гірчиці, приправте сухим кмином і чорним меленим перцем.

Крок - 10
11

Тепер закиньте видавлений через чеснокодавку часник, долийте оливкову олію з лимонним соком і, закривши кришкою, ретельно все перемішайте до однорідної маси.

Крок - 11
12

Полийте соусом викладену зелень на тарілці. Потім укладіть раніше підготовлені і змішані в окремій ємності овочі.

Крок - 12
13

Далі на обробній дошці розріжте на чотири частини заздалегідь відварені круто курячі яйця. Так само наріжте тонкими кільцями вимиті помідори невеликого розміру.

Крок - 13
14

  Покладіть красиво нарізані яйця з помідорами зверху на салат. Прикрасьте консервованими каперсами і часточками анчоуса.

Крок - 14
15

Тепер полийте все ще раз раніше підготовленим соусом і нісуаз класичний готовий. Подавайте швидше до столу.

Крок - 15

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грибний соус з лісових грибів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з лісових грибів 45 1 2 з 5 - детальніше -
Яблучно-гарбузовий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Яблучно-гарбузовий пиріг 90 4 4 з 5 - детальніше -