Укр
Рус
Легкі салати Салати Корейська кухня

Нісуаз оригінальний рецепт

( 5.0000 5 523 23 оцінки)

2064 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Нісуаз оригінальний рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Нісуаз - це французький салат із зеленою квасолею і картоплею. Ще цей салат завжди готується з сирих овочів і подається з анчоусами. Страва займає деякий час на приготування, враховуючи всі інгредієнти, але результат відмінний. Ми хочемо поділитися рецептом оригинального Нісуазу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нісуаз оригінальний рецепт" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помийте ретельно невеликого розміру картоплю (обов'язково молодe) і, не очищаючи від шкірки, наріжте невеликими шматками. Потім налийте в неглибоку форму для випічки рослинне масло і закиньте в неї нарізану картоплю.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно наріжте (можна видавити через чеснокодавку) часник. Потім притрусіть подрібненим часником нарізану картоплю в формі для випічки.

Крок - 2
03

Після посипте картоплю листям орегано, добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем, полийте оливковою олією і відправте форму для випічки в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 25 хвилин.

Крок - 3
04

А в цей час помістіть невелику каструлю з водою на плиту, закиньте в неї курячі яйця і відварюйте на слабкому вогні близько 10 хвилин. Потім витягніть відварені яйця і помістіть в миску з холодною водою.

Крок - 4
05

А в цю ж каструлю з киплячою водою закиньте стручкову квасолю і відварюйте близько 10 хвилин. Потім за допомогою шумівки витягніть і помістіть в ємність з льодом і холодною водою.

Крок - 5
06

Далі виберіть великого розміру блюдо і викладіть красиво на його дно охолоджену і трохи обсушену квасолю.

Крок - 6
07

Зверху викладіть, попередньо вимиті і розрізані навпіл помідори черрі. Потім укладіть заздалегідь очищену від лушпиння і нашатковану тонкими півкільцями червону цибулю.

Крок - 7
08

Далі киньте в блюдо тонко нарізані шматочки бастурми і руками усе ретельно змішайте до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 8
09

Тепер викладіть поверх всього раніше запечену і охолоджену картоплю, прикрасьте нарізаними шматочками маслин (обов'язково вибирайте без кісточок) і свіжим листям базиліка.

Крок - 9
10

Потім акуратно укладіть часточки раніше відварених і очищених від шкаралупи курячих яєць. Полийте густим сирним соусом і швидше подавайте на святковий стіл свій нісуаз оригінальний.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макарони з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з беконом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Домашня пастила - покроковий рецепт, фото 1 Домашня пастила 65 3 3 з 5 - детальніше -
Груші в сиропі - покроковий рецепт, фото 1 Груші в сиропі 20 1 2 з 5 - детальніше -